«Μου άρεσε η προοπτική της ΑΕΚ»

«Μου άρεσε η προοπτική της ΑΕΚ»

Ο Ναμπίλ Μπαχά εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ αφήνοντας τη Μάλαγα.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «As» ο Μαροκινός αναφέρθηκε αρχικά στην επιλογή του να συμφωνήσει με τον Δικέφαλο τονίζοντας: «Όπως όλοι γνωρίζουμε άφησα την Μάλαγα γιατί δεν έπαιζα καθόλου. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα ρόλο στην ομάδα. Η Μάλαγα δεν μου είπε να φύγω. Ο Πελεγκρίνι με ήθελε στην ομάδα αλλά μου είπε ότι θα ήταν δύσκολο να παίξω. Ήρθαν κάποιοι παίκτες στην θέση μου και έτσι επέλεξα να αφήσω τον σύλλογο. Ο Χιμένεθ μου τηλεφώνησε και μου άρεσε η προοπτική της ΑΕΚ. Με τον Μανόλο Χιμένεθ είμαι πολύ κοντά και με υπολογίζει αρκετά, ειδικά για την εμπειρία που έχω. Μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην ΑΕΚ επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Έχω έναν Ισπανό προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ και με ενισχύει. Υπάρχουν επίσης Ισπανοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα όπως ο Ματέος και ο Μίτσελ που με βοηθάνε, καθώς μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι πιο εύκολο για εμένα».

Όσο για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο δήλωσε: «Αυτά που έγιναν στο Κύπελλο ήταν Απίστευτα! Οι οπαδοί μας μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να πιάσουν τους αντιπάλους και τον διαιτητή! Είχε πολλές φωτοβολίδες».

Σχετικά με την προοπτική να επιστρέψει στη Μάλαγα υπογράμμισε: «Ήταν σκληρό για εμένα να αφήσω την Μάλαγα. Όταν άφησα τον σύλλογο ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στην ζωή μου. Έφυγα από εκεί μετά από πολλά χρόνια, είχα πολλούς φίλους. Η Μάλαγα είναι το σπίτι μου και εκεί θα ήθελα να ζήσω στο μέλλον, αλλά θα δούμε. Στον σύλλογο πλέον είναι πάρα πολύ  τυχεροί που έχουν ένα υγιές σωματείο που έχει χρήματα και μεγάλους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι η πόλη θα γίνει περήφανη για την Μάλαγα με τους τίτλους που θα κατακτήσει».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved