Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ενδιαφέρον…

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ενδιαφέρον…

Το δεύτερο μέρος της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο να τραβάει τα βλέμματα, εκτός του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, και τις «μάχες» στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος να κρίνουν από… πεντάδα μέχρι υποβιβασμό.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 22η αγωνιστική της Super League, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να είναι από μόνο του… το γεγονός της Κυριακής (19/02), και τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο για να συνεχίσει να είναι σε απόσταση «βολής» από τον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για να πάρει τη ρεβάνς από το Λεβαδειακό, αλλά και «ανάσα» στη βαθμολογία.

Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ θέλει ένα ακόμα τρίποντο, έτσι ώστε να κάνει… άλμα παραμονής, την ώρα που ο Ατρόμητος πάει στην Ήπειρο με στόχο μια ακόμα νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας. Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες της απέναντι στη Δόξα Δράμας για να καταφέρει να πάρει ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση, ενώ οι «μαυραετοί» ζητούν την επιστροφή στις νίκες, για να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση-παραμονή.

Εκτός όλων αυτών, κανονικά θα έπρεπε να διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όμως, μετά από απανωτές συσκέψεις και ανακοινώσεις, εν τέλει ο αγώνας αναβλήθηκε…

ΑΕΚ-ΟΦΗ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της εκ νέου αναβολής από τη ΓΓΑ του ορισθέντος αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League, η ημερομηνία διεξαγωγής θα οριστεί εκ νέου εντός των επόμενων ημερών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για τη μη διεξαγωγή του αγώνα των δύο ομάδων.

Η ΓΓΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε υπογράμμισε ότι συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης για την αναβολή εκ νέου της αναμέτρησης. Ο Πάνος Μπιτσαξής, από την πλευρά του, με δήλωσή του άφησε αιχμές για τη Super League, τονίζοντας ότι η πολιτεία έχει την ευθύνη για την τήρηση της τάξης και την ασφάλεια των πολιτών.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15:00, Novasports 2)

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για τον Παναιτωλικό, καθώς αν οι Αγρινιώτες δεν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα έχουν σημαντικό πρόβλημα σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στη Super League. Ο Τάκης Λεμονής περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και να πάρουν τη νίκη… ρεβάνς απέναντι στον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να «ανασάνουν» ελεύθερα μετά από αρκετές αγωνιστικές. Ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Εντζεγκουέλε, Ονουάτσι, Σιόντη, Μπλάζιτς, Βιντάλ, αλλά και του τιμωρημένου Ντολεζάι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Τσενάμο, Μπαμπανιώτη, Παλαιολόγο, Μπελεβώνη, Άντι, Γκόλια, Αναστασιάδη, Κούσα, Μητρόπουλο, Μουμίν, Θεοδωρίδη, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέα, Καραμαλίκη, Καμαρά, Μπουμάλ και Ακαλέ.

Να «ζευγαρώσει» τις νίκες του απέναντι στον Παναιτωλικό και να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του θέλει ο Λεβαδειακός. Ο Γιώργος Παράσχος θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση του Αγρινίου, και παρά τις απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του για τους τρεις βαθμούς. Οι Βοιωτοί θα παραταχθούν χωρίς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Λούκας Φαβάλι και Στέλιο Βασιλείου, που έμειναν στη Λιβαδειά.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Σάντσεζ, Σουμπίνιο και Πόποβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15:00, Novasports 3)

Να μην… πετάξει στα σκουπίδια τους τέσσερις βαθμούς που πήρε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά από δύο καλές παρουσίες μακριά από τους «Ζωσιμάδες», θέλει να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή στη Super League. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζημόπουλο, Πάντο, Βάντερσον, Σκούφαλη, Ταμπάση κι Ιωάννου, με τον Γεωργίου να επιστρέφει στην αποστολή.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Μιχαήλ, Ανδράλας, Κυριάκος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Γιάκος και Ζαμπρέλα.

Να σπάσουν την αρνητική παράδοση των συναντήσεων με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα θέλουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει ούτε ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες» και κάτι τέτοιο θέλει να κάνει στο σημερινό παιχνίδι, έτσι ώστε να παραμείνει «ζωντανή» σε ό,τι αφορά την υπόθεση… play off. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καραμάνο, Επστάιν, Τόμας, Μπάλλα και Ιτάνζ με τον Σκόνδρα να μπαίνει τελικά στην αποστολή και να ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Η αποστολή του Ατρόμητου:

Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Ζουέλα, Δημούτσος, Οικονόμου, Σφακιανάκης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μήτρογλου, Αθανασίου και Τάτος.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:15, Novasports 3)

Στην Κέρκυρα, μετά το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, θέλουν τώρα να ζευγαρώσουν τις νίκες επί των «μαυραετών» και να «ξεκολλήσουν» από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον Χάβι Γκράθια να καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας πλέον στη φαρέτρα του και τους Γκουστάβο, Μαρτίν, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν. Απεναντίας, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μπάρκογλου και Ηλιάδη (διάστρεμμα και θλάση στον δικέφαλο αντίστοιχα), οι οποίοι έμειναν και εκτός αποστολής.

Η αποστολή της Κέρκυρας:

Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βενέτης. Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Όσμαν, Χαμπλ, Ερίθε, Καλαντζής, Γιάντσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου και Μαρτίν.

Μετά τις νίκες επί του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης η Δόξα Δράμας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα και καλείται τώρα να… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τους «Φαίακες» έτσι ώστε να ανακτήσει τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία, υπόθεση που παραμένει ανοικτή τουλάχιστον μαθηματικά. Ο Μάκης Κατσαβάκης απέκλεισε τον Βάντερσον για πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σοϊλέδη, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλου και Αμπουμπακάρι, ενώ εκτός επίσης έμειναν τόσο οι Λεάντρο, Αγγελούδης, όσο και ο Κοβάσεβιτς ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα U-20.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας:

Σέρεμετ, Ρόκα, Μπριλάκης, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Στεργιανός, Κουμπρόγλου, Ρούτσης, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κατσινογιάννης, Αγτζίδης, Ψυχογιός, Λίμα και Γκαρακλίδης

ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15, Novasports 2)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το μεγάλο «διπλό» στη Μόσχα επί της Ρούμπιν Καζάν, θέλει να συνεχίσει με νίκες και στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να μην επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στη βαθμολογία και να πάει στο ντέρμπι με τους «πράσινους» όντας σε απόσταση… βολής από τους πρωτοπόρους. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Βαλβέρδε δεν λείπουν, καθώς εκτός του Πάντελιτς που χάνει την υπόλοιπη χρονιά, εκτός μάχης είναι και οι Μιραλάς, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Φέισα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο και Τζεμπούρ.

Για το καλύτερο δυνατό θα αγωνιστεί στο Φάληρο ο Πανιώνιος, καθώς μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα, κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος για τους «κυανέρυθρους». Το εξαρχής δύσκολο έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου γίνεται ακόμα δυσκολότερο αν αναλογιστεί κανείς και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Σιόβας και Κούτσι, όπως και οι Πετκάκης, Μιλοβάνοβιτς, Αμπντουλάγιεφ, Οκόγιε και Πόγκασιτς.

Η αποστολή του Πανιωνίου:

Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούρντι, Πιερ, Αντούνιες, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Ντούνης, Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλος και Σκέμπρι.



Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved