Το… αφεντικό της Θεσσαλονίκης

Το… αφεντικό της Θεσσαλονίκης

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι αυτό που… κλέβει την «παράσταση» στην 22η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο «μονομάχοι» της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν στην… αρένα της Τούμπας, το απόγευμα της Κυριακής (19/02) στις 19:30 (Novasports1, Onsports), με τη νίκη να αποτελεί… μονόδρομο και για τους δύο αντιπάλους. Άλλωστε, τα ντέρμπι της συμπρωτεύουσας δεν… κρύβουν μόνο βαθμολογικά… οφέλη, αλλά αποτελούν και υπόθεση… γοήτρου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ουντινέζε στο «Φρίουλι», που του δίνει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Λάζλο Μπόλονι, πέρα από την κούραση που θα πρέπει να διαχειριστεί, μετά την μεγάλη προσπάθεια στην Ιταλία, δεν θα έχει για ένα ακόμα παιχνίδι στη διάθεσή του, τους Έτο, Ίβιτς, Γλύκο και Κατσικά, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τον τιμωρημένο Φωτάκη.

Έτσι, η ενδεκάδα αναμένεται να έχει μερικές αλλαγές, σε σχέση με αυτή που παρέταξε ο Ρουμάνος προπονητής στο Ούντινε, με τον Κρέσιτς να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Λίνο να έχει ένα μικρό… προβάδισμα από τον Σταφυλίδη, στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Τσιρίλο και Μαλεζάς.

Στην μεσαία γραμμή, οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι (σ.σ για την θέση του Τσουκαλά ερίζουν και οι Μπαλάφας, Γιάννου), έχοντας πιο μπροστά τους τον Λαζάρ, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού. Στα δεξιά της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης, με τον Γεωργιάδη στα αριστερά και τον Αθανασιάδη στο κέντρο της γραμμής κρούσης.

Στην αντίπερα… όχθη, οι «κίτρινοι» θα μεταβούν στην Τούμπα έχοντας περισσότερες μέρες να ξεκουραστούν και κατά συνέπεια να προετοιμαστούν καλύτερα. Ο Μανουέλ Μασάδο είδε τον Χαβιέρ Ουμπίντες να μετέχει στην αποστολή, όπως και ο Ρικάρντο Φατί, εν αντιθέσει με τον Τόχα που είναι τραυματίας, αλλά και Παπαστεριανό, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Ωστόσο, η… είδηση είναι η επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη σε αποστολή του Άρη, έπειτα από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Όσον αφορά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού ηγέτη του Άρη, στο 4-2-3-1, ο Βελλίδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τον Νέτο στο δεξί άκρο και τον Μίσελ στο αριστερό, με τους Ντίκο και Λαζαρίδη να είναι οι κεντρικοί αμυντικοί.

Πιο μπροστά τους θα είναι Πρίττας και Φατί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Το αριστερό άκρο θα καλύπτει ο Ουμπίντες με τον Γιαννιώτα να διατηρείται στα δεξιά και τον Ακόστα να παίζει πίσω από τον Καστίγιο, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα Top 10 των ντέρμπι

Προϊστορία ΠΑΟΚ-Άρης: Η... μπίλια στο μαύρο

Τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε videos

Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης σε εικόνες

Η... ακτινογραφία του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Μπορμπόκης στο Onsports: «Κλειδί οι αντοχές του ΠΑΟΚ»

Μπαλλής στο Onsports: «Εκκίνηση από την ίδια αφετηρία...»

Τσιώλης: «Μπορεί τη νίκη ο Άρης, αν αντέξει την πίεση»

Καραγεωργίου: «Προβλέπω νίκη του ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του κόσμου»

Μπόλονι Vs Μασάδο, πράξη τρίτη

Η θηλυκή πλευρά του ντέρμπι της συμπρωτεύουσας… (photos)



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved