Ο Περόνε έσπασε την κατάρα στην Ξάνθη! (photos)

Ο Περόνε έσπασε την κατάρα στην Ξάνθη! (photos)

Νίκη… πεντάδας με 1-0 πέτυχε ο Αστέρας στην Ξάνθη, με τον Περόνε να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ, ενώ ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε τρεις κόκκινες.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να σπάσουν μια κατάρα, καθώς δεν είχαν νικήσει ποτέ την Ξάνθη, ενώ δεν είχαν σημειώσει γκολ στα Πηγάδια. Πλέον βάζουν πιο ψηλά τον πήχη στην Τρίπολη, κάνοντας όνειρα πεντάδας. Οι Ακρίτες από την πλευρά τους υποχρεώθηκαν σε τέταρτη σερί ήττα και ο στόχος για τα play off απομακρύνεται. Ο Περόνε σημείωσε το «χρυσό» γκολ του Αστέρα στο 67’ με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση, ενώ στο 70’ ο Μαρκόφσκι δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 73’ είδε δεύτερη κίτρινη ο Τσαμπούρης και στο 92’ ο Ράγιος. Η Ξάνθη είχε δοκάρι στο 11' σε κεφαλιά του Μαρκόφσκι.

Τόσο η Ξάνθη όσο και ο Αστέρας βρέθηκαν να έχουν τους ίδιους στόχους στην 22η αγωνιστική και μόλις έναν βαθμό διαφοράς πριν από τη σέντρα. Οι Ακρίτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο 11’ κεφαλιά του Μαρκόφσκι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χακόμπο, με αυτή να είναι η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Στο 32’ ο Αστέρας αναγκάστηκε να αλλάξει ελαφρώς τα πλάνα του, καθώς ο Αλβάρες τραυματίστηκε, με τον Ναβάρο να μπαίνει στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως δεν δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις στα καρέ των Αρκάδων. Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, με τους Ακρίτες να διαμαρτύρονται για μια αγκωνιά του Πουλίδο στον Μαρκόφσκι, που ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν είδε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοσή του, πιέζοντας για ένα γκολ, ενώ η Ξάνθη έβγαινε απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Στο 62’ ο Μπέρτος έπιασε ένα καλό σουτ, ενώ στο 66’ ο Ουσέρο απείλησε με μακρινό σουτ την εστία του Βιβιανί. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Περόνε με εκπληκτικό σουτ μετά από μπαλιά του Ράγιος στην πλάτη της άμυνας «κρέμασε» τον Γάλλο γκολκίπερ και άνοιξε το σουτ για τον Αστέρα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ των «κυανοκίτρινων» στα Πηγάδια!

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι χάλασε για λίγα λεπτά. Στο 70’ ο Μαρκόφσκι αποβλήθηκε απευθείας για σκληρό φάουλ με τα δύο πόδια πάνω στον Ουσέρο, ενώ στο 73’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Τσαμπούρη να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάπως αυστηρά από τον Καλογερόπουλο.

Ο Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τους Καζάκη και Πλατέλλα για να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο Τσιώλης έκανε νέα αναγκαστική αλλαγή, με τον Χακόμπο να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και τον Στεφανάκο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη Super League.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ξάνθη πίεζε για το γκολ, με τους Αρκάδες να υποχρεώνονται να οπισθοχωρήσουν. Στο 92’ ο Ράγιος δέχτηκε κι αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

 

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το onsports.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved