Δημητρέλος: «Η αναβολή δεν εξυπηρετεί την ΑΕΚ»

Δημητρέλος: «Η αναβολή δεν εξυπηρετεί την ΑΕΚ»

Την άποψή του πως η αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δεν εξυπηρετεί τους «κιτρινόμαυρους», εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, μιλώντας στον αέρα του «Sentra 103,3» με αφορμή την αναβολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τους Κρητικούς έπειτα από απόφαση του γ.γ.Α Παναγιώτη Μπιτσαξή για λόγους ασφαλείας, αναφέρθηκε στον «αγώνα» που έδωσε προκειμένου ο «Δικέφαλος» να έχει τη στήριξη του κόσμου και στις επιπτώσεις που θα έχει η αναβολή στην απόφαση της UEFA για την αδειοδότηση, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Βασίλη Ξημέρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος:

Για τα λεφτά που πήρε η ΑΕΚ από το μέρισμα από τη NOVA κι ότι κατατέθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό της Ένωσης: «Μπορεί να έχουν μπει δεν είμαι ενήμερος. Πήγα στις 4 στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν ενημερώθηκα αν μπήκαν. Και σήμερα να μπήκαν δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε γιατί εκκρεμούν έγγραφα από τη νομαρχία. Θέλαμε μια δυο μέρες. Όταν μπήκαν λοιπόν δεν μπορούσαν να θεωρηθούν. Αγωνιστικά δεν μας βόλευε η αναβολή του αγώνα».

Για το ό,τι δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΑΕΚ κι εκεί πάτησε ο Μπιτσαξής: «Γιατί μέχρι και τώρα ψάχναμε δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα. Έπρεπε να ενημερωθώ και να δω αν έκανα εγώ κάποια παράβαση, να ερχόταν ο κόσμος και να έμπαινε δωρεάν τι θα γινόταν. Αυτό όμως είναι αντίθετο με τους κανόνες της Superleague. Ήθελα λοιπόν να μάθω τις συνέπειες. Ήταν πειθαρχικές ποινές λοιπόν. Κι όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να μάθω.
Είχα πάρει τις εκχωρήσεις από NOVA, ΟΠΑΠ κι έτρεχα για τα χρήματα για να δω αν μπορούμε να τα πάρουμε και να θεωρήσουμε τα εισιτήρια.
Αν έμπαιναν λοιπόν οι οπαδοί θα το έγραφε ο παρατηρητής και θα είχαμε κυρώσεις. Έτσι λοιπόν έτρεχα για να βρω λύση. Κι επαναλαμβάνω ότι δεν μας βοηθάει η αναβολή».

Για το αν μίλησε με τον Μπιτσαξή: «Με ενημέρωσε και με ρώτησε αν εγγυώμαι την διεξαγωγή του αγώνα και του απάντησα αρνητικά».
Για αυτό που υποστήριξε ο κ. Ξημέρης, ότι θα δημιουργηθεί δεδικασμένο: «Συμφωνώ με τον κ. Ξημέρη. Είναι ηλίου φαεινότερο. Οι λόγοι που επικαλείται ο γενικός με την εισήγηση της αστυνομίας δεν μας πέφτει λόγος.

Έτσι όπως είναι έκρυθμη η κατάσταση, αν τυχόν πήγαιναν 50 άτομα να μπουν θα γινόταν σύρραξη χωρίς νόημα. Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε ανακοίνωση ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν θα είχαμε κόσμο, δεν θα είχαμε τίποτα παραπάνω να χάσουμε. Επομένως, αγωνιστικά κατά την άποψή μου συμφέρει τον ΟΦΗ, όχι την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ έχει το Κύπελλο την Τετάρτη, ενώ εμείς πάμε να παίξουμε πλέον σερί ματς».

Για το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της επίσκεψης στην UEFA την προσεχή Πέμπτη: «Απέναντι στη διαδικασία της UEFA η απόφαση αυτή μας «εξυπηρετεί». Αγωνιστικά όμως, δεν μας ευνοεί. Δεν μπορώ την Πέμπτη να πάω στην UEFA και να τους πείσω ότι μπορούμε να καλύψουμε τις «τρύπες». Θα είχα επιχείρημα να τους πω ότι δεν το αποφασίσαμε εμείς».

Για το αν πήρε απάντηση στα mail που έστειλε στους μετόχους: «Δεν πήρα απάντηση από κανέναν...».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved