Μπορμπόκης στο Onsports: «Κλειδί οι αντοχές του ΠΑΟΚ»

Μπορμπόκης στο Onsports: «Κλειδί οι αντοχές του ΠΑΟΚ»

Τα αποθέματα δυνάμεων που έχουν απομείνει στο ντεπόζιτο του ΠΑΟΚ μετά την μάχη στο «Φρίουλι», χαρακτηρίζει… κλειδί για την εξέλιξη του «clasico» της Θεσσαλονίκης, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Στέφανος Μπορμπόκης.

Ο βετεράνος επιθετικός περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι, όπου εκτός από τις δυνάμεις του οικοδεσπότη ΠΑΟΚ, ρόλο θα παίξει η «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, η λειτουργία των άκρων και της μεσαίας γραμμής των γηπεδούχων, αλλά και η δυναμική που προσδίδουν στον Αρη οι επικίνδυνοι και ταχύτατοι παίκτες του.

Αναλυτικά:

- Για τα προγνωστικά και τις πιθανότητες νίκης των δύο αντιπάλων:

«Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, λίγες μόλις ημέρες μετά την αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Είναι φυσιολογικό τα σημάδια της κούρασης να εμφανιστούν στα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Θα πρέπει να επιδιώξει να καθαρίσει το παιχνίδι στο διάστημα που θα΄χει δυνάμεις. Στην αντίπερα όχθη, ο Αρης βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Με εξαίρεση την τελευταία γκέλα με τον Εργοτέλη προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και σίγουρα θα έρθει φιλόδοξος στην Τούμπα».

- Για τους τομείς και τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα:

«Η λειτουργία των άκρων του ΠΑΟΚ και οι κάθετες πάσες των Λαζάρ και Γκαρσία, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Περιμένω ένα κλειστό ματς. Οποιος καταφέρει να σκοράρει πρώτος, αυτομάτως θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης».

- Τον ρόλο της Τούμπας και της «καυτής» παρουσίας των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η Τούμπα, είναι πάντα Τούμπα. Νομίζω μάλιστα πως ήρθε η ώρα, μετά από πολύ καιρό να γίνει σολντ – άουτ στα εισιτήρια και να μην πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο».

- Για τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των δύο αντιπάλων:

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου. Εάν προσέξει τις πάσες του και δείξει προσοχή στην άμυνα, από εκεί και πέρα θεωρώ πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνα του Αρη και να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την πλευρά του, ο Αρης παρουσιάζει πολύ καλά δείγματα γραφής με το νέο προπονητή. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος επιθετικά, κλείνει τους χώρους, ενώ έχει την ικανότητα να βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα με τους γρήγορους παίκτες του»

- Για την.. μάχη των πάγκων:

« Πρόκειται για δύο αξιόλογους προπονητές. Αμφότεροι θα πάνε διαβασμένοι στο παιχνίδι, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να διαπιστώσουμε εάν τυχόν κρύβουν άσους στο μανίκι τους».

- Για τις προσωπικές εμπειρίες του από τα ντέρμπι των δύο ομάδων:

«Όλα τα παιχνίδια είχαν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Θυμάμαι περισσότερο ένα από τα πρώτα ντέρμπι που έζησα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όπου είχαμε κερδίσει με 2-0, σημειώνοντας το ένα από τα δύο γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι, όπως και μια νίκη στο Χαριλάου με 1-0 μετά από δικό μου κόρνερ και κεφαλιά του Μπανιώτη».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved