Κουλακιώτης στο Onsports: «Ηρθε η ώρα να... μιλήσει η Τούμπα»

Κουλακιώτης στο Onsports: «Ηρθε η ώρα να... μιλήσει η Τούμπα»

Ο νόμος της Τούμπας επιβάλλεται από το… νομοθέτη της! Μετά τη λευκή ισοπαλία με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» πληρούνται πλέον όλες οι προϋποθέσεις για να βγουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να βροντοφωνάξουν «This is… Τούμπα». Ο παλαίμαχος αμυντικός του Δικεφάλου Γιώργος Κουλακιώτης, το... φωνάζει μέσω του Onsports.

Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο Κουλακιώτης υπήρξε μέλος της ομάδας που πριν από έντεκα χρόνια, «έλιωσε» τους γείτονες στο «ηφαίστειο» της Τούμπας, σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές του Δικεφάλου. Οτι ακριβώς δηλαδή περιμένουν να ξαναζήσουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη(23/2) επαναλαμβάνοντας την ιστορία.

- Τι γεύση σου άφησε η εικόνα του παιχνιδιού στο «Φρίουλι»;

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται θετικό και αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης. Φτάνει βεβαίως να έχει καλύτερη απόδοση συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία».

- Περίμενες από τον ΠΑΟΚ να κατέβει με πιο έντονους επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του;

«Όχι σε καμία περίπτωση λαμβάνοντας υπόψιν την απουσία του Ιβιτς, αλλά και τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας οι οποίες αναπόφευκτα τον αποδυνάμωσαν. Απολύτως φυσιολογικά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε αμυντικά και έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε προκειμένου να κρατήσει το μηδέν και να φύγει από το ΄Φρίουλι΄ με μια πολύτιμη ισοπαλία εν όψει της ρεβάνς. Σίγουρα πάντως στην Τούμπα οφείλει να παίξει πιο επιθετικά και φυσικά να σκοράρει για να προκριθεί στην επόμενη φάση».

- Μήπως οι παίκτες του υπερεκτίμησαν την Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο;

«Από την ημέρα που η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο την Ουντινέζε, γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Συνεπώς όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, κάνει κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος».

- Η Ουντινέζε εμφανίστηκε στο ματς όπως ακριβώς την περίμενες;

«Αν και ο Ντι Νατάλε μαζί με τον Ισλα αποτελούν την… μισή ομάδα, νομίζω ότι είχε πολύ καλή απόδοση. Εφόσον κατάφερνε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ και να σημειώσει ένα γκολ, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι».

- Τι ποσοστά πρόκρισης δίνεις πλέον στις δύο ομάδες;

«Μοιρασμένες πιθανότητες. 50-50»

- Μήπως το 0-0 επί της ουσίας φέρνει την πίεση στον ΠΑΟΚ;

«Αυτό ισχύει. Ο ΠΑΟΚ καλείται πλέον να παίξει πιο επιθετικά, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς και ταχύτατους παίκτες».

- Τι ρόλο θα παίξει το «καμίνι» της Τούμπας στην εξέλιξη του παιχνιδιού και κατ΄επέκταση στην υπόθεση της πρόκρισης;

«Πολύ σημαντικό. Εχω δει με τα μάτια μου σε αυτό το γήπεδο να γυρίζουν παιχνίδια με τη βοήθεια του κόσμου. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα προσφέρει τρομακτική ώθηση στην ομάδα, για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved