Ρήξη ο Καραμάνος, απρόοπτο με Σκόνδρα στον Ατρόμητο!

Ρήξη ο Καραμάνος, απρόοπτο με Σκόνδρα στον Ατρόμητο!

Από τις χειρότερες εβδομάδες της χρονιάς είναι αυτή που διανύουμε για τον Ατρόμητο, καθώς κάθε μέρα που περνά, προκύπτει και από ένα πρόβλημα. Τελευταία... «θύματα» οι Καραμάνος και Σκόνδρας.

Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να κοιμάται και να ξυπνά με πονοκέφαλο τα τελευταία 24ωρα. Ο,τι πλάνο και αν καταρτίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανατρέπεται μέσα σε λίγες μόλις ώρες, καθώς σε κάθε προπόνηση προκύπτει και από ένα απρόοπτο. Οπως γράψαμε και χθες, Πέμπτη, ο Τάσος Καραμάνος είχε ένα οίδημα στο γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Γιάννης Σκόνδρας! Ο αρχηγός του Ατρομήτου δεν αισθανόταν καθόλου καλά και το ερώτημα είναι αν έχει προσβληθεί από ίωση ή αν έχει πάθει τροφική δηλητηρίαση. Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει καν στα Γιάννινα, ενώ στη δεύτερη, έχει πολλές πιθανότητες να είναι υγιής αύριο και να μπει στην αποστολή. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Σκόνδρας έχει μείνει δύο φορές μέσα στη σεζόν «εκτός μάχης» λόγω ίωσης! Κι ο Δώνης ελπίζει να μην τριτώσει το κακό...

Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος έχει κι άλλα σημαντικά προβλήματα. Ο Επστάιν θα μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις λόγω του προβλήματος στο πέλμα (νιώθει πάντως καλυτερα), ο Τόμας παραμένει κλινήρης (εμπύρετος), ενώ οι Μπάλλας και Ιτάνζ έχουν τεθεί νοκ άουτ, ο μεν πρώτος για έναν μήνα, ο δε Καμερουνέζος για τρεις εβδομάδες. Και μη χειρότερα...

Μετρημένα κουκιά

Δεδομένων των τόσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Δώνης θα δυσκολευτεί ακόμα και για να βγάλει αποστολή, πόσω μάλλον για την ενδεκάδα. Ο 42χρονος τεχνικός έδειχνε στους πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες να προτιμά το 4-4-2 από το 4-3-3 με το οποίο παρέτασε αρχικά την ομάδα του και το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιήσει στα ματς του Περιστερίου.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι στους «Ζωσιμάδες» θα διατηρήσει το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ράντμαν και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ζουέλα και Σκόνδρα, εφόσον ο τελευταίος είναι καλά (σε διαφορετική περίπτωση δεξιός μπακ θα παίξει ο Νάστος). Ο Σφακιανάκης θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και δύο εκ των Τάτου, Δημούτσου και Πίτου θα παίξουν ως εσωτερικοί χαφ (επικρατέστεροι οι δύο πρώτοι). Ο Μπρίτο θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, αυτή τη φορά αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, ο Καραγκούνης θα πάει στη δεξιά πτέρυγα και ο Μήτρογλου θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης (όλα αυτά πάντα στο 4-3-3). Υπάρχει και δεύτερο σενάριο που θέλει τον Ζουέλα να μένει αμυντικός χαφ και τον Νάστο να παίρνει θέση δίπλα στον Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας, μια και έδειξε ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτόν τον ρόλο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 9.00 και εν συνεχεία η αποστολή θα ταξιδέψει στα Γιάννινα.



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved