Αγρίτης στο Onsports: «Και του χρόνου Super League η Κέρκυρα!»

Αγρίτης στο Onsports: «Και του χρόνου Super League η Κέρκυρα!»

Μετά από τέσσερις «άκαπνους» μήνες, ο Ανέστης Αγρίτης πάτησε ξανά το κουμπί με την ένδειξη… on fire! Ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε τη νίκη της Κέρκυρας επί της Δόξας και εξέφρασε στο Onsports την πεποίθησή του για την παραμονή των Φαιάκων στην Σούπερ Λίγκα.

Το πρώτο γκολ την φετινή σεζόν καταγράφηκε στο ημερολόγιο στις 15 Οκτωβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι (2-2)με τον Ατρόμητο. Από τότε, μέχρι σήμερα, κύλησε μπόλικο νερό στο αυλάκι και τέσσερις μήνες «φαγούρας».

Λες και κάποιο αόρατο χέρι του αφαίρεσε τις σφαίρες μέσα από το όπλο. Ο άσος της Κέρκυρας ωστόσο, γέμισε ξανά την κάνη, πάτησε την σκανδάλη και φούντωσε την φλόγα της παραμονής για την νησιώτικη ομάδα στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος.

- Πόσα κιλά… ζυγίζει η νίκη επί της Δόξας στο Καυτανζόγλειο;

«Σίγουρα πρόκειται για μία νίκη οξυγόνο, που μας δίνει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Θέλαμε το τρίποντο όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου να πάμε με άλλον… αέρα στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

- Πολλοί είχαν δώσει χαρακτήρα τελικού στο παιχνίδι με την Δόξα, κάνοντας λόγο για ματς ζωής ή θανάτου…

«Εδώ που έφτασαν τα πράγματαμ ήταν τελικός. Εάν δεν καταφέρναμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, η υπόθεση της παραμονής θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα μου».

- Σε ποιο βαθμό σας τρόμαξαν τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της Δόξας;

«Δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Απλά, δεν κάναμε το λάθος να τον υποτιμήσουμε. Τον αξιολογήσαμε σαν ομάδα μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και δεν χαλαρώσαμε σε κανένα σημείο».

- Που κρίθηκε τελικά το παιχνίδι;

«Νομίζω στη μεγάλη θέληση και στη δίψα που δείξαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

- Πόσα αυξάνονται τα ποσοστά παραμονής μετά το «διπλό» στο Καυτανζόγλειο;

«Σίγουρα ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εφόσον καταφέρουμε να επικρατήσουμε της Δόξας και στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, θα έχουμε κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί».

- Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν;

Εχω την αίσθηση πως πολλά θα κριθούν στην θέληση που θα δείξουν οι ομάδες. Από εκεί και πέρα, όποιος είναι πιο ήρεμος και πιο φορμαρισμένος θα χαμογελάσει στο φινάλε».

- Φαντάζομαι πως δεν περιμένατε πως θα βρίσκεστε σε αυτή την δύσκολη θέση, έχοντας διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος…

«Όχι δεν το περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρωτάθλημα έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα και αυτό ήταν κάτι που πλήγωσε την ψυχολογία μας και επηρέασε την εικόνα μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα βρούμε τις λύσεις για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση και θα εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας.

- Ποια στοιχεία στο παιχνίδι σας θεωρείς ότι πως θα πρέπει διορθώσετε εν όψει της συνέχειας;

«Όπως όλοι  έτσι και εμείς παρουσιάζουμε κάποιες αδυναμίες. Νομίζω ότι εάν καταφέρουμε να συμπεριφερόμαστε σαν μια ενωμένη ομάδα στο τέλος θα κερδίσουμε αυτά για τα οποία παλεύουμε. Ο νέος προπονητής έχει περάσει την δική του φιλοσοφία. Σε άλλα παιχνίδια μας βγαίνουν αυτά που μας ζητάει και σε άλλα όχι».

- Πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι ωσότου συνδεθείς πάλι με τα δίχτυα…

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα».



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved