Εκτός με Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος!

Εκτός με Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος!

Εκτός αποστολής από την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό (15/2) στη ΛΙβαδειά έμεινε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Το… καλό (τρίποντο) δεν τρίτωσε τελικά για τους Βοιωτούς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και καλούνται τώρα έτσι να κάνουν το πολυπόθητο άλμα παραμονής κόντρα στους Αγρινιώτες, καθώς με νίκη αφήνουν πίσω τους αυριανούς αντιπάλους τους στη βαθμολογία, έχοντας μάλιστα και δύο αγώνες λιγότερους.

Ο Γιώργος Παράσχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών πέραν του γνωστού τραυματισμού που ακούει στο όνομα Κοτίτσας, με αποτέλεσμα να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλα τα όπλα στη διάθεση του, από τη στιγμή που και ο Ναπολεόνι εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα και στο βασικό σχήμα. Ή τουλάχιστον σχεδόν όλα καθώς στα πλάνα του δεν συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Υπενθυμίζεται πάντως πως ο διεθνής επιθετικός ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τράβηγμα και επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Λεβαδειακού στην κυριακάτικη (12/2) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος της προπόνησης που διεξήχθη στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα και αναλώθηκε σε ασκήσεις πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, αλλά και στις στημένες φάσεις, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και τους «εκλεκτούς» της αποστολής για το ματς με τα «καναρίνια».

«Παρέα» στον Παπαδόπουλο, θα κάνει ο ανέτοιμος Δημήτρης Μαχαίρας ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Μανό ο οποίος έχει στα πόδια του μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Πόποβιτς.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved