Κυβελίδης στο Onsports: «Τώρα όλοι υπολογίζουν τη Δόξα…»

Κυβελίδης στο Onsports: «Τώρα όλοι υπολογίζουν τη Δόξα…»

Τον δικό της Λεωνίδα διέθετε η Δόξα Δράμα στην «μάχη» με τον Παναιτωλικό. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης ανταποκρίθηκε πλήρως στο ιστορικό υπόβαθρό του, κράτησε όρθιες τις… Θερμοπύλες και βροντοφωνάζει μέσω του Onsports, «This is Drama»!

Με το γκολ που έφερε την υπογραφή του, ο 25χρονος επιθετικός αποτέλεσε τον «δήμιο» της αγρινιώτικης ομάδας. Γκολ το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, αποκτά και σημειολογικό χαρακτήρα, δεδομένου πως τίναξε ξανά τα δίχτυα της Super League ύστερα από έξι χρόνια. Για την ιστορία, η προηγούμενη ήταν στις 15 Απριλίου 2006 ως παίκτης του Αιγάλεω στο 1-1 με τον Ιωνικό.

Ο Λεωνίδας είπε «μολών λαβέ» στον Παναιτωλικό, αλλά και γενικότερα στους μελλοντικούς αντιπάλους της Δραμινής ομάδας, οι οποίοι οφείλουν να αναθεωρήσουν σχετικά με τον συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρησης κόντρα στους «Μαυραετούς». Διότι η Δόξα, όχι απλά δεν αστειεύεται, αλλά δαγκώνει κιόλας!

- Με δικό σου γκολ η Δόξα πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό. Να υποθέσουμε πως την Κυριακή το βράδυ, δυσκολεύτηκες να κοιμηθείς από την μεγάλη χαρά;

«Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ και να χαρίζεις τρεις βαθμούς στην ομάδα σου. Ασφαλώς και πρόκειται για κάτι πολύ ευχάριστο. Πάνω απ΄όλα όμως, οφείλεται στην ομαδική δουλειά και για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου».

- Αλήθεια, περίμενες μετά το γκολ του Παναιτωλικού, πως θα καταφέρετε να γυρίσετε το παιχνίδι και να «κλέψετε» τη νίκη;

«Σε όλη την διάρκεια του αγώνα φροντίσαμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Νομίζω πως το σημείο κλειδί ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Από εκεί και πέρα, πιστέψαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε και σε δεύτερο γκολ και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα πήραμε τη νίκη».

- Πέτυχες γκολ στην Σούπερ Λίγκα ύστερα από έξι χρόνια…

«Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά, αλλά οφείλω να παραμείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό το γκολ. Ελπίζω στο μέλλον να πετύχω και άλλα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

- Ποιες αλλαγές συνάντησες επανερχόμενος στην Σούπερ Λίγκακαι πόσο πιο δύσκολο είναι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα από την Football League

«Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ο ρυθμός των αγώνων είναι πολύ πιο γρήγορος συγκριτικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες, ενώ δεν υπάρχουν τόσοι ανοιχτοί χώροι όσοι στην Football League κάτι που καθιστά πιο δύσκολο το έργο των επιθετικών».

- Τι πιθανότητες δίνεις στην Δόξα να προλάβει το τρένο της παραμονής;

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. Μετά τις τελευταίες νίκες επί του Παναιτωλικού, μπροστά μας έχουμε τον κρίσιμο αγώνα με την Κέρκυρα. Όλα είναι ανοιχτά. Θα κυνηγήσουμε το όνειρο της σωτηρίας και εφόσον τα καταφέρουμε θα πρόκειται για θαύμα. Εκεί που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, εμείς αποδεικνύουμε πως παραμένουμε ζωντανοί. Πλέον κάθε αντίπαλος μας σέβεται και μας υπολογίζεται περισσότερο απ΄ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

- Θεωρείς πως έχει χαρακτήρα τελικού το προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα;

« Όλα τα εναπομείναντα ματς είναι τελικοί. Εάν πάντως καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κέρκυρα, θα μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά».

- Συνηθίσατε να παίζετε Τετάρτη – Κυριακή;

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Η ομάδα δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Υπάρχουν τραυματισμοί ωστόσο ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και εκμεταλλεύεται ολόκληρο το έμψυχο δυναμικό».

- Πόσο εφικτό είναι να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, μέσα από τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα;

«Εάν παίζαμε στη Δράμα σίγουρα θα υπήρχε περισσότερος κόσμος συγκριτικά με τα παιχνίδια που δίνουμε στο Καυτανζόγλειο. Και πάλι όμως, η απόσταση Δράμα – Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη σε μία περίοδο όπου η πλειοψηφία του κόσμου αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Μακάρι να έχουμε περισσότερους οπαδούς στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια».

 



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved