Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Μάντζιος

Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Μάντζιος

Σε εργομετρικές μετρήσεις υποβάλλονται και πάλι από σήμερα (12/02) οι παίκτες του ΟΦΗ, ενώ αμφίβολης παραμένει ο Μάντζιος ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ, προκειμένου να διαπιστώσει ο Νίκος Αναστόπουλος σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» συνολικά και ατομικά. Οι μετρήσεις για τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας ξεκίνησαν την Κυριακή (12/02) και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (13/02).

Από κει και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην κατάσταση του Βαγγέλη Μάντζιου (παρουσιάζει σημαντική βελτίωση) και στο κατά πόσο μπορεί να προλάβει το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (18/02, 7.30μ.μ.) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Κυριακή (12/02) που περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και θεραπεία ώστε να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Παρ’ όλα αυτά οι ενοχλήσεις από τη μυοκήλη στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού δεν έχουν εξαφανιστεί και η συμμετοχή του ή όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ξεκαθαρίσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

«Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά οι ενοχλήσεις υπάρχουν ακόμη. Είναι σημαντικό ότι τρέχω και δεν μένω πίσω από φυσική κατάσταση. Ελπίζω σύντομα να εξαφανισθούν οι ενοχλήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μου» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Σύμφωνα  με τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ της κρητικής ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη, τη Δευτέρα το πρωί (13/02) ο Μάντζιος θα γυμναστεί και στη συνέχεια θα κάνει θεραπεία.

«Ο Μάντζιος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στόχος μας είναι εντός της εβδομάδας να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα» επισήμανε ο Γιώργος Στεφανουδάκης.

Θεραπεία ο Καμπάνταης

Από κει και πέρα ο Λεωνίδας Καμπάνταης αντικαταστάθηκε στις αρχές του β’ ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο «Λεό» ακολουθεί θεραπευτική αγωγή με στόχο να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση «Αλενατόρε» για τον προημιτελικό του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου (4μ.μ.) στο «Γεντί Κουλέ». Κι’ αυτό διότι κόντρα στην ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Στάθης Ταυλαρίδης και θα λείψει στις δύο από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ με την ΑΕΚ θ’ απουσιάσουν οι τιμωρημένοι από προηγούμενες αναμετρήσεις Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Λεωνίδας Καμπάνταης (ο Σέρβος μέσος δεν θα παίξει ούτε με τον Ολυμπιακό).

Η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (13/02) με προπόνηση στις 6μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved