Χριστοδουλόπουλος: «Δίμηνο-φωτιά για τον τίτλο»

Χριστοδουλόπουλος: «Δίμηνο-φωτιά για τον τίτλο»

Για την εξαιρετική του εμφάνιση που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό, τους δύσκολους μήνες που πέρασε και τους δύο μήνες-φωτιά που ακολουθούν, μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Ξάνθης μίλησε στην κάμερα της Nova και ερωτηθείς γιατί θέλησε να αφιερώσει το γκολ που... παραλίγο να βάλει στον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα (έτρεξε και τον αγκάλιασε), τόνισε: «Δεν θέλω να πω κλισέ πράγματα. Απλώς ευχαρίστησα τον γιατρό γιατί όλο αυτό το διάστημα με βοήθησε πάρα πολύ και με στήριξε. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο και ήταν συνεχώς δίπλα μου. Οσο για το γκολ, δεν έχει σημασία το ποιος το πέτυχε. Αλλωστε, βλέποντας τη μπάλα, νόμιζα ότι ο αμυντικός της Ξάνθης θα την προλάβαινε, οπότε καλύτερα που τελείωσε τη φάση ο Τοτσέ για να είμαστε σίγουροι».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Χριστοδουλόπουλος ισχυρίστηκε ότι «κυνηγούσαμε εναγωνίως το γκολ. Θέλαμε πολύ το τρίποντο για να μείνουμε πρώτοι. Δυσκολευόμασταν όμως να βρούμε διαδρόμους. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και μου αρέσει, ωστόσο περίμενα ότι θα έπαιζε πιο ανοιχτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» ευχαρίστησε την αρραβωνιαστικιά του και την οικογένειά του για τη στήριξη που του παρείχαν στο διάστημα που ήταν τραυματίας, υποστήριξε ότι το επόμενο δίμηνο θα είναι... φωτιά λόγω των ντέρμπι και των αγώνων στο Ηράκλειο με ΟΦΗ και Εργοτέλη και από τα αποτελέσματα σε αυτά τα ματς θα κριθεί και ο τίτλος, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, εκθειάζοντας παράλληλα όσους πήγαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Το καταλαβαίνουμε. Θέλω όμως να πω ότι όσοι ήρθαν σήμερα, μάς βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός».

Κλείνοντας, ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι αν συνεχίσει να παίζει καλά, ενδεχομένως να διεκδικήσει και θέση στην Εθνική, ενώ αναφέρθηκε στα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού. «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Σίγουρα είναι σοβαρά τα διοικητικά προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός. Εχουμε όμως ανθρώπους που έρχονται και μας μιλούν κοιτάζοντάς μας στα μάτια. Και ξέρουμε ότι μας λένε την αλήθεια. Δεν μπορούμε λοιπόν να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο».

«Περίμενα πώς και πώς να παίξω»

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην «μεικτή ζώνη». «Γυρίσαμε στα γνωστά μας στάνταρντς με τα τρία γκολ που πετύχαμε με την Ξάνθη», ήταν το πρώτο σχόλιό του.

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο κόσμος των «πράσινων» τον χειροκροτούσε την ώρα που έκανε ζέσταμα, απάντησε: «Περίμενα πώς και πώς να παίξω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Μου έδωσαν πολύ δύναμη και γι’ αυτό έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου».

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, υποστήριξε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχουμε μάλλον τον κόσμο στο πλευρό μας και θα πρέπει να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved