Κηπουρός στο Onsports: «Μπορούμε την παραμονή»

Κηπουρός στο Onsports: «Μπορούμε την παραμονή»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο… μοτίβο στα εναπομείναντα ματς της Super League για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, όπως υποστήριξε ο Φώτης Κηπουρός αποκλειστικά στο Onsports.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το απόγευμα του Σαββάτου (11/02) υποστήριξε πως ο βαθμός της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη θα βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα του για την παραμονή και τόνισε πως είναι χαρούμενος για την εμφάνισή του.

Παράλληλα, ο Φώτης Κηπουρός εμφανίστηκε προσηλωμένος στη φετινή προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ενώ χαρακτήρισε τιμή το βραβείο του πολυτιμότερου για την προηγούμενη αγωνιστική.

Φώτη, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήσουν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφυγε… αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη…

«Αν πάρουμε την ομαδική εμφάνιση, δεν είμαστε καλοί σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Προσωπικά, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρουμε την ισοπαλία. Θεωρώ, όμως, ότι δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να βγαίνει εύκολα στην επίθεση και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ μας».

Ο βαθμός θεωρείς πως θα είναι πολύτιμος στο τέλος της χρονιάς, όπου θα γίνει ο τελικός απολογισμός;

Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Ό,τι παίρνουμε εκτός έδρας σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα μας βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να έχει θετικό πρόσημο στο τέλος;

«Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι και μπορέσουμε στα εντός έδρας ματς να κάνουμε το απόλυτο, αν και είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Βέβαια, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως είμαστε τώρα όλοι στην ομάδα».

Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Σκέφτεσαι το μέλλον σου ή προς το παρόν έχεις την προσοχή σου στραμμένη στην προσπάθεια της ομάδας;

«Εντάξει, το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν είναι προτεραιότητά μου, τουλάχιστον γι' αυτή την στιγμή. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι η παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα και όταν έρθει η ώρα να το συζητήσουμε, θα το δούμε».

Την προηγούμενη αγωνιστική με ανάλογη εμφάνιση, αναδείχθηκες πολυτιμότερος παίκτης της 20ής «στροφής» του πρωταθλήματος. Ετοιμάζεσαι… για ένα ακόμα;

«Μακάρι να έρθει (γελάει). Θεωρώ ότι στα «τελειώματα», είναι σημαντικό γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή ένα βραβείο. Είναι πολύ σημαντικό και μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω και το αφιερώνω στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου».

Στους τελευταίους αγώνες ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ένα πιο ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Είναι… έργο του Άγγελου Αναστασιάδη;

«Η βοήθεια του κ. Αναστασιάδη είναι σημαντική γιατί πρώτα απ’ όλα μας άλλαξε τη φιλοσοφία. Πέρασε πράγματα που δεν είχαμε στο αγωνιστικό μας κομμάτι και όλα αυτά λειτούργησαν ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία και θα μας βοηθήσουν και στη συνέχεια».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved