Βελλίδης: «Στο μυαλό μας ο Εργοτέλης»

Βελλίδης: «Στο μυαλό μας ο Εργοτέλης»

Ο τερματοφύλακας του Άρη υποστήριξε πως το μόνο που ενδιαφέρει αυτόν και τους συμπαίκτες του είναι η αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε στην κάμερα της Nova και υποστήριξε πως ο Άρης δεν θα επηρεαστεί από την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις και πως θα δώσουν άπαντες το 100% για τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν η ομάδα θα επηρεαστεί από την αποχή:

«Νομίζω πως κάποιες φορές είναι πιο σημαντικό να κάνεις αποχή για να διεκδικήσεις αυτά που πρέπει, παρά να κάνεις μια προπόνηση. Νομίζω πως δεν θα μας επηρεάσει σε κανένα σημείο, γιατί όλοι θέλουμε το παιχνίδι πάρα πολύ και θα μπούμε για να το κερδίσουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Βλέπουμε ακόμα και τις ομάδες που είναι τελευταίες στον βαθμολογικό πίνακα να κάνουν ζημιές σε όλες τις έδρες. Αν κοιτάξουμε και πούμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, μπορούμε να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Πρέπει να μπούμε σοβαρά, πειθαρχημένα, ταπεινά απέναντι στον αντίπαλο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».

Για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Άρης είναι φορμαρισμένος:

«Αυτά είναι μόνο στα χαρτιά. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αλλάζουν. Αν δεν είσαι σοβαρός 100% και δεν παίζεις για τη νίκη, όλα πηγαίνουνε στραβά. Η σκέψη μας πρέπει να είναι απόλυτα στον Εργοτέλη, σε τίποτ΄ άλλο».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω επίσης μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο οποίος πρέπει να μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά. Πιστεύω πως αν εμείς παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θεωρώ πως όλοι οι φίλαθλοί μας περιμένουν αυτό το παιχνίδι, περιμένουν να δουν την ομάδα από κοντά γιατί αν κερδίσουμε αυτό το ματς, μετά από πάρα πολύ καιρό, μπαίνουμε σε τροχιά play offs».

Για τα ντέρμπι που έχει να δώσει στη συνέχεια ο Άρης:

«Εγώ θεωρώ πως κάθε παιχνίδι, είναι το ίδιο. Απ΄ όλα παίρνεις τρεις βαθμούς και όλα πρέπει να τα προσέχεις το ίδιο. Το μόνο που κοιτάω είναι ο Εργοτέλης. Όταν τελειώσει ο Εργοτέλης, θα συζητήσω για τα υπόλοιπα».

Για την επιστροφή του Σηφάκη:

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να γυρίζει ένας τερματοφύλακας ο οποίος έλειπε 5 μήνες. Είχε χειρουργηθεί στο γόνατό του. Βλέπω ότι είναι 100% έτοιμος, πάει πάρα πολύ καλά, χάρηκα πολύ που επέστρεψε, γιατί μου δίνει δύναμη να προπονούμαι πιο δυνατά».

Για το συναγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα:

«Να βάλω μέσα και τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος μπορεί να είναι νεαρός, αλλά είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Νομίζω πως μόνο να κερδίσουμε έχουμε και τίποτα να χάσουμε. Πραγματικά γίνεται μια πάρα πολύ ωραία προπόνηση, καθημερινά!».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved