Φλίσκας: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Φλίσκας: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο έμπειρος μέσος των Ακριτών.

Ο Κώστας Φλίσκας μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ και υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να μπει ξανά στο «κόλπο» της εξόδου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι φταίει για τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα της Ξάνθης:

«Στη μπάλα δεν μπορείς να δώσεις εξηγήσεις. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Είχαμε ένα σερί νικών κι αυτό έσπασε στον ΟΦΗ όπου παίξαμε καλή μπάλα αλλά ήμασταν άτυχοι. Με τον Άρη πιστεύω πως δεν μπήκαμε τόσο καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσουμε».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει η Ξάνθη τη συνέχεια:

«Κάθε παιχνίδι που τελειώνει, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κάτι θετικό και να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν έχει χαθεί ο στόχος της πεντάδας:

«Ακόμα πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν είχαμε ως στόχο την Ευρώπη. Κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό μας έφερε εκεί που μας έφερε, σε αυτή τη θέση».

Για το αν ήταν ίδιος ο στόχος από την αρχή της χρονιάς:

«Σίγουρα κάθε ομάδα πιστεύω πως θέλει το καλύτερο. Στην αρχή δεν πήγαμε τόσο καλά. Εκεί απογοητευτήκαμε αλλά με την πάροδο του χρόνου δέθηκαν κι οι παίκτες μεταξύ τους και δίκαια βρεθήκαμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το περιμέναμε μετά τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, καταφέραμε δίκαια να βρεθούμε εκεί που είμαστε».

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από τις ως τώρα επιδόσεις της ομάδας:

«Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θέλουμε το απόλυτο σαν ποδοσφαιριστές. Αν θέλουμε να πάμε ψηλά αυτό πρέπει να καταφέρουμε, για αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό θέλουμε να βγει στο γήπεδο».

Για το στόχο της Ξάνθης από εδώ και πέρα:

«Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εξαρτάται από εμάς το πως θα εμφανιστούμε στο παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι, πιστεύω πως θα πάρουμε κάτι θετικό. Στόχος πάντα είναι η νίκη, αλλά στη μπάλα είναι μέσα και τα τρία αποτελέσματα. Αν έχουμε συγκέντρωση και βγάλουμε ότι έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το αν υπάρχει άγχος:

«Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός έχει το άγχος που θέλει να μείνει στην κορυφή. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την αρνητική παράδοση της Ξάνθης στην Αθήνα:

«Στο ποδόσφαιρο οι παραδόσεις σπάνε συνέχεια. Έχουμε πολλά άτυχα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του ως τώρα στην ομάδα:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την Ξάνθη. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως θα πετύχω αυτά που θέλω στα επόμενα χρόνια που θα είμαι εδώ».

Για το τι θέλει να πετύχει με την Ξάνθη:

«Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ένα Κύπελλο Ελλάδας κάτι που δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε αλλά και θέλουμε να βγαίνουμε πιο συχνά στην Ευρώπη».

Για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω πως με δύο-τρεις νίκες θα καταφέρουμε να ανέβουμε ψηλότερα και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Στον κόσμο θέλω να πω πως θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στην πεντάδα».



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved