Καραγεωργίου: «Θέλουμε συγκέντρωση και τύχη»

Καραγεωργίου: «Θέλουμε συγκέντρωση και τύχη»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη απέναντι στον Άρη έτσι ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα χρειαστεί και την ανάλογη τύχη για να έρθει.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε τόσο στο εκτός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Άρη όσο και στη συνολική παρουσία της ομάδας του ως τώρα. Ο Καβαλιώτης προπονητής υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να έχει την ανάλογη τύχη έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Εργοτέλη:

«Οπωσδήποτε όλα είναι δύσκολα. Όπως τα παιχνίδια που παίξαμε ως τώρα αλλά κι αυτά που έρχονται. Παρόλα αυτά όμως, το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς δεν μας κάνει να είμαστε απαισιόδοξοι. Μέσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, με εξαίρεση ένα, ο Εργοτέλης δικαιούταν τη νίκη ή τους βαθμούς αλλά κάποιοι παράγοντες, όπως για παράδειγμα η τύχη, δεν μας το επέτρεψαν. Εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί και όρεξη υπάρχει και διάθεση υπάρχει και ταλέντο υπάρχει, το βλέπω άλλωστε και στην προσπάθεια των παικτών. Πιστεύω πως θα έρθουν κάποια στιγμή οι βαθμοί, ας ελπίσουμε πως θα γίνει η αρχή από το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Για το πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα:

«Οι προπονητές παρεμβαίνουν ως ένα σημείο. Από εκεί και πέρα είναι το ταλέντο και η προσωπικότητα του παίκτη. Δηλαδή το πως θα γίνει η εκτέλεση μέσα στην περιοχή έχει να κάνει με την ποιότητα που διαθέτει ο κάθε ποδοσφαιριστής και με την προσωπικότητά του. Εμείς έχω την εντύπωση πως κάνουμε πολλά πράγματα σωστά αλλά εκεί έχουμε ένα ζήτημα. Είτε στην τελική πάσα είτε στο τελικό πλασάρισμα προς την εστία. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Τα γκολ που έχουμε βάλει δεν είναι πολλά αλλά ούτε και λίγα. Πιστεύω πως το πρόβλημά μας είναι ότι δεχόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία γκολ κι όχι ότι δεν σκοράρουμε. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε, να κρατηθούμε μέσα στο παιχνίδι χωρίς να δεχόμαστε γκολ κι από εκεί και πέρα θα έρθει και το σκοράρισμα».

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Εμείς γνωρίζουμε το τι συμβαίνει στον Άρη όπως και το τι πρέπει να κάνουμε. Εξαρτάται βέβαια κι από εμάς το αποτέλεσμα, το αν θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε, όπως είχαμε κάνει και μέσα στον ΠΑΟΚ που δεχθήκαμε το γκολ της ήττας στα τελευταία λεπτά από ένα πέναλτι, θα μπορέσουμε και σ' αυτό το παιχνίδι να ανταποκριθούμε. Θα χρειαστούμε σίγουρα τον παράγοντα τύχη αλλά κι άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης και δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε σε αυτά συνέχεια. Χρειαζόμαστε να γίνει προσπάθεια απ' όλους, να είμαστε συγκεκριμένοι και σίγουροι σε αυτό που ζητάμε κι από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Άρη:

«Θεωρώ πως θα επηρεαστεί θετικά ο Άρης. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει βρει το ρυθμό του δεν θα επηρεαστεί αν χάσει μια-δυο προπονήσεις. Ο Άρης πιστεύω πως θα είναι έτοιμος και είναι γνωστός ο τρόπος που θα παίξει. Έχουν μια αναταραχή τώρα αυτές τις μέρες, αλλά θα λύσουν το πρόβλημά τους και θα μπουν να παίξουν για τη νίκη».

Για τις επιστροφές παικτών του Εργοτέλη:

«Σε κάθε παιχνίδι μας έλειπαν πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Τώρα μας λείπουν τρεις και ελπίζω να μην προκύψει άλλη απώλεια ούτως ώστε να πάμε όσο το δυνατό περισσότεροι και πιο έτοιμοι. Σε μια ομάδα όταν συμβαίνει αυτό έχεις περισσότερες λύσεις και σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις καλύτερα από τον πάγκο. Είτε με αλλαγές, είτε με άλλο σύστημα. Σίγουρα είναι ευχάριστο, αλλά μας λείπουν και πάλι παίκτες, όπως ο Κουτσιανικούλης, ο Κυριακίδης, ο Ρομάνο που λείπει όλη τη χρονιά, άρα και πάλι έχουμε απώλειες».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved