Ζέκα: «Πήραμε το μάθημά μας»

Ζέκα: «Πήραμε το μάθημά μας»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ήττα των «πράσινων» από τον Λεβαδειακό ήταν ένα μάθημα το οποίο πήραν και πλέον θα παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια έτσι ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο Ζέκα μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και υποστήριξε πως η ομάδα του πλέον έχει… πάρει το μάθημά της από την ήττα στη Λιβαδειά και θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στη συνέχεια έτσι ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος:

Για την ήττα στη Λιβαδειά:

«Ήταν ένα μάθημα που πήραμε. Μάθαμε από αυτήν την ήττα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε με μεγάλη δύναμη σε αυτόν τον αγώνα. Θα έπρεπε να είχαμε μπει πιο δυνατά και θα έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς, προκειμένου να συνεχίσουμε καλύτερα».

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη:

«Είναι ένας αγώνας στον οποίο έχουμε κίνητρο για να κερδίσουμε. Θέλουμε τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε την Ξάνθη. Ο αγώνας είναι δύσκολος, όμως έχουμε μεγάλη θέληση για νίκη. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο, ώστε να είμαστε δυνατοί και να επιδιώξουμε τη νίκη στον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Είναι μια καλή ομάδα, με δυνατούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση. Η Ξάνθη παίζει καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο και εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Πρέπει να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι πρέπει να τρέξουμε περισσότερο και να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουμε, διότι έχει ποιότητα αυτή η ομάδα».

Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή βαθμολογική διαφορά, δημιουργεί μια δυσκολία, όμως έχουμε το πλεονέκτημα. Βεβαίως θα περιμένουμε και τους επόμενους αγώνες, όμως θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε πρώτοι συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε πρωταθλητές».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Ο κύριος Φερέιρα είναι τα πάντα. Και δάσκαλος και ψυχολόγος. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και κάνει καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό».

Για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό ως τώρα:

«Φέτος αισθάνομαι καλύτερα από πέρυσι, κάνω καλύτερη δουλειά με συνθήκες καλύτερες. Ο σκοπός μου είναι η συνεχής βελτίωση, θέλω να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα και στόχος μου είναι ο τίτλος του πρωταθλητή. Ένας τίτλος που τον θέλουμε όλοι στην ομάδα. Και οι παίκτες και οι φίλαθλοι».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved