«Τείχος» Κηπουρού στον Πανιώνιο (photos+video)

«Τείχος» Κηπουρού στον Πανιώνιο (photos+video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή, για μία ακόμα αγωνιστική, τον Φώτη Κηπουρό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε… αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον Ιστορικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να… αντιμετωπίσουν τον έμπειρο τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, ο οποίος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε το «μηδέν» στην άμυνά του. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την καλή τους παρουσία και έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Πάνω… κάτω η μπάλα

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναζήτησαν περισσότερο το γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ηπειρώτες είχαν κλειστεί στα καρέ τους. Το «συγκρότημα» του Άγγελου Αναστασιάδη προσπαθούσε περισσότερο να επιτεθεί με αντεπιθέσεις, αφήνοντας χώρο στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, καθώς στο 2’ ο Σάμαρης με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Κούτσι, που κινήθηκε στην «πλάτη» της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, βγήκε απέναντι στον Κηπουρό, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο «νικητής» της «μονομαχίας», διώχνοντας σε κόρνερ. Η… απάντηση από τους «κυανόλευκους» ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Βίλα έκανε το σουτ, αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Σιδεράκη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του παιχνιδιού και πάλι ο Ιστορικός ήταν αυτός που απείλησε, με πρωταγωνιστή τον Κούτσι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανδράλα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Υποβασταζόμενος ο Ζαραδούκας

Το πρώτο ημίχρονο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Ζαραδούκα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούστηκε στη μεσαία γραμμή με τον Ανδρέα Σάμαρη και έπεσε στο έδαφος. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο και στη θέση του πέρασε ο Σκαρντοβέλι.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας την εστία του Κηπουρού για να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Κυανέρυθρη» υπεροχή, «τείχος» από Κηπουρό

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, ήτοι με μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Στο 51’ ο Σάμαρης βρήκε και πάλι τον Κούτσι με κάθετη μπαλιά, αλλά για μία ακόμα φορά, στη «μονομαχία» του με τον Κηπουρό, είδε τον πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση, ο Σιόνας έκανε το σουτ, αλλά η μπαλιά κατέληξε στην «αγκαλιά» του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, ο Κηπουρός αντέδρασε σωστά και τρία λεπτά αργότερα, καθώς απέκρουσε με υπερένταση του σουτ του Σκέμπρι, ενώ βγήκε «νικητής» και στο 60’ διώχνοντας με τα πόδια το σουτ του Σάμαρη.

Η υπεροχή του Πανιωνίου έφερε αλλαγές στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τους Σκούφαλη (65’) και Μπακαγιόκο (69’) στις θέσεις των Μπεσέρα και Ανδράλα, αντίστοιχα, θέλοντας να «χτυπήσει» στην κόντρα τους «κυανέρυθρους». Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες, πέρασε εκτός αγώνα τον Αμπντουλάγιεφ, ο οποίος δεν είχε καλή απόδοση και έβαλε στο 69’ τον Αντούνιες στο αριστερό άκρο.

Στο 77’ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, όταν οι Σκούφαλης και Μπακαγιόκο άλλαξαν ωραία την μπάλα στα δεξιά, ο Ιβοριανός έκανε τη σέντρα, αλλά στην κεφαλιά του Βίλα, ο Σιδεράκης είχε την… απάντηση και έδιωξε σε κόρνερ, το πρώτο των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, αλλά απειλούσαν κυρίως από στημένες μπάλες, όπως στο 84’ στην εκτέλεση φάουλ του Αντούνιες, όμως οι Κούτσι και Σιόβας δεν κατάφεραν να μπουν στην πορεία της πορεία της μπάλας και να την στείλουν στα δίχτυα του Κηπουρού.

Θυμηθείτε το PreGame και την εξέλιξη της αναμέτρησης, Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σας την πρόσφερε το Onsports.

«Τείχος» Κηπουρού στον Πανιώνιο (photos+video)



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved