Μάχες πεντάδας και παραμονής

Μάχες πεντάδας και παραμονής

Με δύο ενδιαφέρουσες όσο και πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, συνεχίζεται σήμερα (11/02), μετά το χθεσινό (10/2) ντέρμπι, στο Καραϊσκάκη, η 21η αγωνιστική. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς με μυρωδιά πεντάδας, ενώ νωρίτερα ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε... «εξάποντη» μάχη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17.15, Novasports 2)

Τέσσερις ήττες στις ισάριθμες πιο πρόσφατες εξόδους του μετρά ο Πανιώνιος, εντούτοις καταφέρνει να διατηρείται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και βασική αιτία γι αυτό αποτελεί η αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς στο «σπίτι» της, έχει σκοράρει σε όλα και απόρροια αυτού είναι να έχει μαζέψει εννιά βαθμούς.

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται ως «εξάποντο», καθώς αν οι Νεοσμυρνιώτες νικήσουν, θα ξεφύγουν από τον αντίπαλό τους και δεδομένα θα νιώσουν πιο άνετα σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην κατηγορία. Το θετικό για τον Ακη Μάντζιο είναι ότι σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση μπορεί να υπολογίζει στη συντριπτικλή πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του. Ο μοναδικός που δεν δύναται να συνεισφέρει είναι ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Ομο, Κουλουχέρης, Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Πιέρ, Αντούνιες, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Ντιμπαλά, Σκέμπρι

Αναγεννημένος παρουσιάζεται το τελευταίο εικοσαήμερο ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από εκεί που είχε να κερδίσει από τις 2 του περασμένου Οκτώβρη, πήρε δύο κολλητές νίκες επί Παναιτωλικού και Κέρκυρας (εντός και εκτός αντίστοιχα). Νίκες που δεν τον βοήθησαν μόνο να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά που του «έφτιαξαν» πολύ και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, βέβαια, έχει πολλή δουλειά ακόμα για να μπορεί να νιώθει ασφαλής. Δεδομένου ότι είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Λεβαδειακό με ματς περισσότερο, χρειάζεται κι άλλα αποτελέσματα ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Μια καλή ευκαιρία να βάλει και τον Πανιώνιο στο παιχνίδι της παραμονής του παρουσιάζεται σήμερα, ωστόσο για να την εκμεταλλευτεί, ο Αγγελος Αναστασιάδης θα πρέπει να βρει λύσεις για τις απουσίες. Την αποστολή του «Αγιαξ» στην Αθήνα δεν ακολούθησαν οι τιμωρημένοι Πάντος και Λίλα, καθώς επίσης και οι τραυματίες Τζημόπουλος και Ντε Βινσέντι.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Βίλα, Γεωργίου, Τζάνης, Μπεσέρα, Γιάκος, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (19.30, Novasports 2)

Το μηδέν στην άμυνα επί τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές κρατά ο ΟΦΗ και αυτό τον έχει βοηθήσει να κατακτήσει ισάριθμες νίκες. Οι δώδεκα αυτοί βαθμοί τον έφεραν στην 5η θέση και τα όνειρα για είσοδο στην πεντάδα και έξοδο στην Ευρώπη δίνουν και παίρνουν στο Ηράκλειο. Αν μάλιστα οι Κρητικοί καταφέρουν να επικρατήσουν σήμερα του ΠΑΟΚ, όχι μόνο θα διατηρηθούν σε τροχιά play off, αλλά θα πιάσουν τον αντίπαλό τους στους 35 βαθμούς!

Η προετοιμασία του ΟΦΗ, που προέρχεται από «διπλό» στο Παγκρήτιο, ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο τραυματίας Βαγγέλης Μάντζιος, μια και στη διάθεσή του βρίσκεται πλέον και ο Μποντόρ.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Μποντόρ.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από την ήττα μέσα στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό, ταξίδεψε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ χωρίς σημαντικά του στελέχη. Ο Κοστίν Λαζάρ είναι τιμωρημένος, ενώ οι Κατσικάς, Ετο, Αθανασιάδης και Γλύκος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν στη Θεσσαλονίκη (ο Αθανασιάδης είναι και τιμωρημένος).

Πάλι καλά για τον Λάζλο Μπόλονι που έχει πλέον στη διάθεσή του τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Νιμανί και αν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα επιθετικού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved