Τα βρήκαν και με Γκουλή στον ΟΦΗ

Τα βρήκαν και με Γκουλή στον ΟΦΗ

Μετά τη συμφωνία της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Φάμπιαν Γκέρμπερ ακολούθησε άλλη μία την Πέμπτη (09/02), αυτή με τον Νίκο Γκουλή.

Με τον Βοιωτό τεχνικό στον οποίο οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 13.500 ευρώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα (09/02) των μελών της προσωρινής διοίκησης.

Ο Γκουλής αποδέχθηκε αμέσως τον διακανονισμό που του προτάθηκε, δείγμα της μεγάλης αγάπης του για τον ΟΦΗ. Την Παρασκευή (10/02) θα καταβληθούν στον ίδιο 3.500 ευρώ και τα υπόλοιπα μέχρι τις περίπου 13.500 ευρώ θα τα λάβει έως τον Μάρτιο.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο γνωστός προπονητής μόλις μίλησε με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ξεκαθάρισε πως ότι του προτείνουν είναι αποδεκτό!!!

Μάλιστα σε ανακοίνωσή της «η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει ότι ήλθε σε συμφωνία με το προπονητή κ. Νίκο Γκουλή για την καταβολή των χρημάτων που δικαιούται. Ο κ. Γκουλής στην επικοινωνία που είχε με τα μέλη της Δ.Ε. τους ξεκαθάρισε ότι αποδέχεται οποιαδήποτε μορφή διακανονισμού του προταθεί γιατί απλά ήταν είναι και παραμένει ΟΦΗ. Μοναδικός του στόχος είναι να βοηθήσει την ομάδα μας».

Πρώην παίκτης του ΟΦΗ συνομιλεί με Μάουρερ!

Παράλληλα την Παρασκευή (10/02) θα επιχειρηθεί μία επαφή με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν η προσφυγή του οποίου στη FIFA βρίσκεται σε αρχική μορφή.

Όσον αφορά τον… αδιάλλακτο μέχρι τώρα Ράινερ Μάουρερ ξένος παίκτης του ΟΦΗ ο οποίος ανήκε στο ρόστερ μέχρι και πριν από λίγες ημέρες αλλά τώρα αποτελεί παρελθόν και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα συνομιλεί με τον Γερμανό προπονητή τον οποίο γνωρίζει και προσπαθεί να τον πείσει ν’ αποδεχθεί τον διακανονισμό που του προτείνεται να κάνει πίσω από τη FIFA γιατί διαφορετικά η κρητική ομάδα κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών.

Ο Μάουρερ φαίνεται να έχει… μαλακώσει κάπως σε σχέση με τη στάση του το προηγούμενο διάστημα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί και μ’ αυτόν η «χρυσή» τομή.

Υπεύθυνος αδειοδότησης ο Χρ. Μιχαλόπουλος

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης την Πέμπτη (09/02) διήρκησε περίπου 3,5 ώρες, ξεκίνησε στις 3.30μ.μ. και ολοκληρώθηκε περίπου στις 7μ.μ. Σ’ αυτή συζητήθηκαν πολλά θέματα και ορίστηκε υπεύθυνος αδειοδότησης ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής για τα θέματα που συζητήθηκαν στο συμβούλιο αναφέρει αναλυτικά: «Τακτική συνεδρίαση των μελών της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του ΟΦΗ που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
- Συνεχίζεται η προσπάθεια επικοινωνίας με όλους όσους τους οφείλονται χρήματα από το παρελθόν.

- Έφθασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ η εγκύκλιος αδειόδότησης. Ενημερώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τα μέλη της Δ.Ε. γινε ανάλυση της εγκυκλίου για τα κριτήρια αδειοδότησης.Ορίσθηκε υπεύθυνος αδειοδότησης ο κ. Χρίστος Μιχαλόπουλος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 13/2 η Δ.Ε. θα καταθέσει αίτηση χορήγησης άδειας και εμπιστευτικής συμφωνίας που θα συνοδεύεται με το αντίστοιχο παράβολο των 4.000 ευρώ. Και σήμερα έγινε λεπτομερής αναφορά σε όλα τα οικονομικά θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ-ΟΦΗ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved