«Γεμίζουν μπαταρίες»

«Γεμίζουν μπαταρίες»

«Γεμίζουν τις μπαταρίες» τους στον Ολυμπιακό προκειμένου να είναι άπαντες πανέτοιμοι το προσεχές Σάββατο (19/2, 19:30) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» δεν επεφύλασσε κάποια… έκπληξη στον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό τεχνικό να «φυλάει τα ρούχα του για να τα έχει… όλα»!

Ο «txingurri» επέλεξε να χαλαρώσει τους ρυθμούς εκγύμνασης για τέσσερα βασικά στελέχη της ομάδας του και συγκεκριμένα τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μοντέστο και Ραούλ Μπράβο, καθώς όλοι τους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως άλλωστε τους είχε γνωστοποιηθεί από την προηγούμενη.

Εννοείται ότι και οι τέσσερις προαναφερθέντες θα βρίσκονται στην διάθεση του Βαλβέρδε το Σάββατο, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλοι τους θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στο μεταξύ, χαμόγελα προκάλεσε στον 47άχρονο Ισπανό προπονητή και το ότι γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο πρώην παίκτης της Εσπανιόλ ξεπέρασε πλέον τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και μέρα με τη μέρα θ’ ανεβάζει… στροφές, χωρίς ωστόσο, να υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει χάσει… έδαφος (σ.σ. τελευταία του παρουσία ήταν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στις 22/12).

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Βαλβέρδε να κάνει την έκπληξη  -ελλείψει και πολλών λύσεων για την θέση του ανασταλτικού χαφ-  και να πάρει στην αποστολή τον Καταλανό ποδοσφαιριστή…

Μέρος της προπόνησης, εξάλλου, ακολούθησε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος επίσης έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, με το ιατρικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας να εκτιμά ότι πολύ σύντομα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα είναι κι αυτός διαθέσιμος.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει το σπουδαίου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, θα συνεχιστεί αύριο (Τετάρτη 16/2) στις 10:30.

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», λέει ένας  -άγραφος μεν, απαράβατος δε-  κανόνας του ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται πως το ενστερνίζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ίβηρας προπονητής προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο επικείμενο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο, όπως ακριβώς και με τον Άρη, το περασμένο Σάββατο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με τα πλάνα του Βαλβέρδε, λοιπόν, οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι ο Πάρντο, κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης (σ.σ. αυτός θα είναι η μοναδική αλλαγή, καθώς ξεπέρασε πλέον την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα προτιμηθεί από τον Μανιάτη), Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο στην άμυνα, οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο στη μεσαία γραμμή, ο πρώτος με επιτελικό ρόλο και ο δεύτερος με σαφείς ανασταλτικούς προσανατολισμούς, ενώ την τριάδα πίσω από τον καθαρά προωθημένο θα συνθέσουν οι Ριέρα, Φουστέρ και Τζεμπούρ, από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού θα είναι ο Μιραλάς, ο οποίος βέβαια είναι 100% έτοιμος, μετά τον επιπόλαιο τραυματισμό του στα πλευρά στην πρόσφατη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved