«Να παραμείνει ο ΠΑΣ στη Super League»

«Να παραμείνει ο ΠΑΣ στη Super League»

Ο ΠΑΣ κατέκτησε το νταμπλ στα βραβεία της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τους Λεάντρο Μπεσέρα και Φώτη Κηπουρό να κερδίζουν τον διαγωνισμό του Best Goal και MVP αντίστοιχα, εκφράζοντας - κατά τη βράβευσή τους - την επιθυμία να παραμείνει ο σύλλογος στα «σαλόνια» της Super League.

Το βραβείο του Best Goal παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ της ηπειρώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Σουκοβέλος, ο οποίος συνεχάρη τον Μπεσέρα, τονίζοντας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Λεάντρο για το γκολ που πέτυχε και εύχομαι να πετύχει και στο μέλλον ανάλογα τέρματα».

Από την πλευρά του ο Μπεσέρα υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που παίρνω για δεύτερη φορά το βραβείο αυτό. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι ευτυχισμένος που παίζω στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιθυμία μου είναι να μείνει η ομάδα στη Superleague και να συνεχίζω να αγωνίζομαι σ' αυτή».

Για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, κατέληξε: «Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς».

Όσον αφορά στο βραβείο του MVP, αυτό παρέδωσε στον Φώτη Κηπουρό ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του ΠΑΣ επί της Κέρκυρας, το μέλος του Δ.Σ και Υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Ξενοφών Βρόσγος ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Φώτη για το συγκεκριμένο βραβείο και εύχομαι να πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιες καλές εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολούθως ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ συμπλήρωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και μου δίνει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα στο δύσκολο δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο μετά από πολλά χρόνια καριέρας».

Για το που αφιερώνει το βραβείο, υπογράμμισε: «Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, αφού αυτοί παίζουν τον βασικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο και παλεύουμε για τη νίκη και επίσης στον υπέροχο κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη, Αν συνεχίσουμε έτσι θα του δώσουμε περισσότερες χαρές στη συνέχεια».

Για το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Είναι ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο δρόμο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε περισσότερο. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη συμβολή του Άγγελου Αναστασιάδη, κατέληξε: «Άλλαξε τη φιλοσοφία του κάθε ποδοσφαιριστή και κατ' επέκταση της ομάδας. Θέλει να περάσει κάποια πράγματα σε θέματα ψυχολογίας αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Κατά κάποιο τρόπο τα κατάφερε και στα παιχνίδια υπάρχει συνεχής βελτίωση της ομάδας».



Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved