«Έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

«Έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Οι Κέβιν Μιραλάς, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς και Ραφίκ Τζεμπούρ έδωσαν το… σύνθημα για το ντέρμπι της Παρασκευής (10/2) με την ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους», στο πλαίσιο της Media Day που οργάνωσε η «Vodafone», χορηγός των Πειραιωτών και μίλησαν στην κάμερα του επίσημου site της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

Μιραλάς: «Από τα… χέρια μας»

Κέβιν καλησπέρα, προέρχεστε από μια μεγάλη νίκη στην Τούμπα, στην οποία σκόραρες και εσύ και έρχεται ένα ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ την Παρασκευή. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για αυτό το παιχνίδι;

«Όπως είπα μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη και ηθικό. Και είμαστε πραγματικά έτοιμοι και έχουμε πολύ όρεξη να παίξουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Και από εκεί και πέρα έχουμε και τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και το Europa League την Τρίτη. Νομίζω ότι όλα θα περάσουν από τα χέρια μας και από την δική μας θέληση να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Σας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ρωσία, μαθαίνουμε ότι και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, δύο λόγια για αυτό και για το πως βλέπεις την ομάδα…

«Όντως είναι πάρα πολύ κρύα εκεί αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ξέρουμε επίσης ότι μπορεί ενδεχομένως το γήπεδο να μην είναι σε πολύ κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ώστε μετά να παίξουμε στην έδρα μας και εκεί να περνάει από το χέρι μας η περίπτωση της πρόκρισης».

Καζίμ: «Σημαντική μέρα για τον Ολυμπιακό»

Κόλιν καλησπέρα, έρχεστε από ένα σημαντικό παιχνίδι και μια σημαντική νίκη στην Τούμπα, στο οποίο έπαιξες και για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να μας πεις τις πρώτες σου εντυπώσεις από τον αγωνιστικό χώρο και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ…

«Καταρχάς είναι μεγάλη τιμή για μένα που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ζεστό, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και το γεγονός ότι κερδίσαμε μας έφερε σε πλεονεκτική θέση, είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Νομίζω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, ξέρω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και εμείς καταφέραμε να τους «βουλώσουμε το στόμα» από την αρχή με δύο γκολ πολύ νωρίς και εν τέλει καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Θέλω να πω επίσης ότι ξέρω ότι σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού γιατί πριν από 31 χρόνια είχαμε αυτή την τραγωδία πάλι σε αγώνα με την ΑΕΚ. Οπότε για εμάς αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο και το γεγονός ότι παίζουμε ένα ντέρμπι στο δικό μας γήπεδο, σίγουρα για εμάς είναι μια επιπλέον δύναμη».

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχετε ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με την Ρουμπίν στην Ρωσία. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, κρύο πολύ, παρόλα αυτά ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να φύγει με την νίκη από εκεί και να προχωρήσει στο Europa League. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Φυσικά και εγώ πρέπει να το σκέφτομαι αυτό, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε εκεί. Πρέπει πάντως να γνωρίζουμε ότι όντως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί είναι δύσκολη ομάδα αλλά όπως είπες και εσύ έχει πολλές δύσκολες συνθήκες να αντιμετωπίσεις. Αλλά ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το ότι παίζουμε πρώτα εκεί και μετά έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εδώ».

Τζεμπούρ: «Δύσκολο ματς με ΑΕΚ»

Προέρχεστε από μια νίκη στην Τούμπα, πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό και για την πορεία του στο πρωτάθλημα, έρχεται και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου και πως έζησες εσύ το παιχνίδι στην Τούμπα;

«Όλοι ξέραμε ότι είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ και ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον Λεβαδειακό και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να τους πλησιάσουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, πάντα έχει ζεστή ατμόσφαιρα, δύσκολο παιχνίδι και η πρώην ομάδα μου».

Μετά από αυτό το παιχνίδι αγωνίζεστε στην Ρωσία με την Ρουμπίν. Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρει ο Ολυμπιακός εκεί;

«Θα δούμε, ας πάμε πρώτα εκεί να δούμε ποιες είναι οι συνθήκες. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των τριών άσων στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved