Τονουσίδης: «Τρώμε τις σάρκες μας»

Τονουσίδης: «Τρώμε τις σάρκες μας»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης μίλησε για την προσπάθεια αντιμετώπισης φαινομένων βίας.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τονουσίδης και στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να μην παρουσιαστούν ξανά κρούσματα βίας στην Τούμπα. Μίλησε ακόμα για τη φιλοξενία των οπαδών στο «Γεντί Κουλέ», τα εισιτήρια του αγώνα με την Ουντινέζε και στα πρόστιμα που έχει πληρώσει μέχρι τώρα η ΠΑΕ.

Αρχικά δήλωσε: «Στη σύσκεψη μέτρων δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τον ΟΦΗ, που μάλιστα για πρώτη φορά ανοίγει την Θύρα 6 φέτος. Εμείς ζητήσαμε αρχικά εισιτήρια αλλά η αστυνομία με το πρόσχημα ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις δεν το δέχθηκε και ο ΟΦΗ είπε πως θα ανοίξει την Θύρα 6, στην οποία όμως δεν μπορούν να μπουν φίλοι του ΠΑΟΚ με διακριτικά της ομάδας. Όπως αναφέρει επίσημα η αστυνομία, αυτή η θύρα ανοίγει για φίλους του ΟΦΗ και μη, έτσι δεν μπορούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πάνε οργανωμένα στο γήπεδο θα πρέπει να είναι μεμονωμένοι. Όπως είπα όμως με τον ΟΦΗ το κλίμα είναι καλό, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, άλλωστε οι ίδιοι οι οργανωμένοι του ΟΦΗ ζήτησαν να ανοίξει η θύρα αυτή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους είχαμε φιλοξενήσει και στην Τούμπα στον πρώτο γύρο παρά την απαγόρευση των μετακινήσεων».

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: «Δεν θέλω να πω τον αριθμό που υπολογίζω αλλά πιστεύω είναι πολύ περισσότερο από τα εισιτήρια που παίρνουμε. Δε θέλω να κάνω υπολογισμούς, αλλά αυτό πιστεύω. Στη σύσκεψη που θα κάνουμε εκεί θα μιλήσουμε την αστυνομία, να δούμε τι θα μας πούνε και πως θα πάμε στο γήπεδο. Εμείς θα έχουμε και δική μας σεκιούριτι για να μην έχουμε καμία ένταση. Οι Ιταλοί είναι πιο διαλλακτικοί, οι Άγγλοι ήταν πιο κάθετοι».

Για το κλίμα στην Τούμπα: «Πριν έρθει το πρόστιμο για την Καζάν, είχαμε 150.000 ευρώ πρόστιμα ως τώρα σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ματς ενώ πέρυσι είχαμε συνολικά 500.000. Πριν το ματς με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό ήμασταν καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτοχρηματοδοτούμενη ομάδα. Αν κάνουμε επεισόδια, ουσιαστικά τρώμε τις σάρκες. Θα είναι άσχημο να μπαίνουν αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο και να έχουμε μάχες με σώμα. Δεν το έχουμε επιτρέψει αυτό στην Τούμπα, γα μένα αυτή η λύση είναι ότι χειρότερο, να μπαίνουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και να γίνονται μάχες σώμα με σώμα. Μπαίνουμε εμείς μπροστά για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά που γίνονται, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

Για το συμβάν με τον τραυματισμό της φιλάθλου: «Σήμερα υπάρχει ένα ραντεβού με τους οργανωμένους, αν δεν προστατέψουμε εμείς την ομάδα μας δε θα μας προστατέψει κανείς. Την ώρα που είχαμε την είσοδο των ομάδων, τραυματίστηκε μία κοπέλα. Πήγα ο ίδιος στο ασθενοφόρο και είδα ότι είχε χτυπήσει το πόδι της. Είχαμε συνέχεια επαφή για την κατάστασή ης, αλλά από την πρώτη στιγμή είδαμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Της είπα πως ότι χρειαστεί είμαστε εδώ. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και της είπα να κάνει ένα ραντεβού με τον πρόεδρο, της ζήτησα συγνώμη και αυτό που έπαθε ήταν το λιγότερο, της είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα της για ότι χρειαστεί. Είδε ότι και εμείς στενοχωρηθήκαμε, έτσι όπως έγινε ήταν το λιγότερο που μπορούσε να πάθει».

Τέλος σημείωσε: «Κάναμε πολλά βήματα και επειδή πάω και σε άλλα γήπεδα, είμαστε από τα πιο οργανωμένα γήπεδα στο θέμα της ασφάλειας. Σε άλλα γήπεδα υπάρχει μεγάλη προχειρότητα, μιλάμε για λαό με πάθος και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι είμαστε αυτοχρηματοδοτούμενοι και δεν πρέπει να τρώμε τις σάρκες μας. Κάθε πρόστιμο το πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι. Και επειδή είμαστε και υπότροποι από το παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα παιχνίδια με την Ουντινέζε».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved