Βεζυρίδης: «Ευκαιρία για νίκη με ΠΑΟΚ»

Βεζυρίδης: «Ευκαιρία για νίκη με ΠΑΟΚ»

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης χαρακτήρισε ευκαιρία νίκης για τον ΟΦΗ το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου, Πολυχρόνης Βεζυρίδης για τον αγώνα του Σαββάτου (11/02) με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ». Ο έμπειρος γκολκίπερ, μάλιστα, χαρακτήρισε ευκαιρία για τον ΟΦΗ να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ψαχνόμασταν. Είχαμε περισσότερο ενθουσιασμό. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο πλήρης, είχε Βιεϊρίνια και Κοντρέρας και εκείνο το διάστημα ήταν από τα πρώτα φαβορί για το πρωτάθλημα. Με λίγη τύχη είχαμε πάρει την ισοπαλία. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά τα πράματα. Εμείς είπαμε πιο «ψημένοι» στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει αποδυναμωθεί, έχει μία πτώση στην απόδοσή του και είναι μία ευκαιρία για εμάς να το εκμεταλλευτούμε».

Για το τι θα χρειαστεί στο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ο ΠΑΟΚ δε θα έρθει σκεπτόμενος το παιχνίδι με την Ουντινέζε, θα θέλει τους τρεις βαθμούς για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα. Ξέρουμε πως είναι η πίεση στον ΠΑΟΚ και είναι κάτι που περνάει στην ομάδα. Δεν επιτρέπεται στον ΠΑΟΚ να έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θα είναι συγκεντρωμένος για να κερδίσει. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το επιβεβαιώνουμε αγωνιστική με αγωνιστική».

Για το γεγονός ότι το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την αγαπημένη του ομάδα: «Μου αρέσει να είμαι προσγειωμένος και να κοιτάζω περισσότερο το παρόν. Το πίστευα και αυτό δείχνει και η προσπάθεια που κάνω τώρα. Με χαροποιεί που αγωνίζομαι ακόμα σε υψηλό επίπεδο και θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρα από ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ έχουμε ζήσει πολλές καταστάσεις και έχουμε δεθεί με την ομάδα. Με λίγα λόγια γουστάρουμε που παίζουμε στον ΟΦΗ».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved