Αραβίδης στο Onsports: «Τονωτική ένεση το διπλό στο Αγρίνιο»

Αραβίδης στο Onsports: «Τονωτική ένεση το διπλό στο Αγρίνιο»

Χρήστος Αραβίδης… reloaded! Μετά από τρία «άκαπνα» χρόνια, ο 24χρονος επιθετικός της Δόξας θυμήθηκε την «τέχνη» του σκοραρίσματος και περιέγραψε στο Onsports τα συναισθήματά για την απόδραση από το Αγρίνιο και το προσωπικό γκολ που ανήκει ήδη στα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «Μαυραετοί» με την επιβλητική νίκη επί του Παναιτωλικού διατηρούν έστω και με χαμηλή ένταση αναμμένη την φλόγα στο καντήλι της παραμονής και κυρίως δεν συμβιβάζονται με την παρουσία – «γλάστρας»(όπως πολλοί θα περίμεναν) στην φετινή περιπέτεια της Super League.

- Τι γεύση και συναισθήματα δημιουργεί η νίκη στο Αγρίνιο;

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και να πάρουμε μια σημαντική νίκη, που εκτός από τρεις βαθμούς, μας δίνει και καλή ψυχολογία εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρόγραμμα. Ηταν μια τονωτική... ένεση».

- Να υποθέσω ότι δεν περιμένατε σε καμία περίπτωση ότι θα περάσατε με εμφατικό τρόπο από την δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού;

«Είναι γεγονός πως ο Παναιτωλικός διαθέτει μια «καυτή» έδρα. Ο κόσμος προσφέρει μεγάλη ώθηση στην ομάδα κάτι που νιώσαμε για τα καλά στο β΄ημίχρονο. Από την πλευρά μας, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και επιδιώξαμε να αναπτυχθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ευτυχήσαμε να έχουμε μεγάλη αποτελεσματικότητα και να φτάσουμε στη νίκη».

- Εκτός από αποτελεσματικότητα πάντως, είχατε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, αλλά και σύμμαχο την τύχη…

«Πραγματικά ο Σέρεμετ είναι αυτό που λένε κατέβασε τα ρολά. Η καταπληκτική εμφάνισή του συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης. Οσο για την τύχη, θα έλεγα ότι μας έδωσε ότι μας είχε πάρει σε προηγούμενα παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό, όπου δεχτήκαμε γκολ στο 89΄και τον Αστέρα όπου χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες. Ετσι είναι η μπάλα».

- Περιέγραψε μας την φάση του καταπληκτικού γκολ που σημείωσες το οποίο έστρωσε το χαλί της νίκης στην ομάδα σου...

«Νομίζω πως λειτούργησα ιδανικά. Βγήκαμε σε μια αντεπίθεση και πήρα πάνω μου την φάση. Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και η έμπνευση της στιγμής, με οδήγησε στο να επιδιώξω να τον κρεμάσω. Το δοκίμασα και μου βγήκε. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω σε καλύτερη εκτέλεση».

- Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψες στα γκολ…

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα με την απόδοσή μου την ομάδα να πάρει την νίκη. Μου αρέσει να δημιουργώ και να πετυχαίνω γκολ. Στόχος μου από εδώ και πέρα θα είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα».

- Τι πιθανότητες δίνεις στην Δόξα να προλάβει το τρένο της παραμονής;

«Κάνουμε μια δύσκολη προσπάθεια. Χρειαζόμαστε κάποιες σερί νίκες για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα, δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, ωστόσο δεν τα παρατάμε. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο τα δίνουμε όλα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».

- Τι ρόλο έπαιξε ο Μάκης Κατσαβάκης στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας;

«Ο προπονητής μας έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις. Κανείς δεν αμφισβητεί πως έχει δώσει το στίγμα του. Εμείς προσπαθούμε να εκτελούμε τις εντολές μας και αυτό είναι κάτι που βγαίνει στο γήπεδο».,

- Συνηθίσατε να παίζετε Τετάρτη – Κυριακή;

«Οσο περνάει ο καιρός συνηθίζεις. Είναι δύσκολο πάντως να δίνεις τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα και να βρίσκεσαι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι. Η κόπωση είναι αναπόφευκτη, ωστόσο αυτή είναι η δουλειά μας και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι

- Πόσο σας λείπει ο κόσμος και η φυσική σας έδρα;

«Πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα μιλάγαμε για μία τελείως διαφορετική Δόξα έτσι και παίζαμε στην Δράμα και όχι στο Καυτανζόγλειο».

- Ποιους προσωπικούς στόχους βάζεις για το μέλλον;

«Αυτή την στιγμή θέλω να βοηθήσω την Δόξα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και πέρα θα ήταν ευχής έργον εάν μπορέσω να φτάσω ψηλότερα σε προσωπικό επίπεδο στο μέλλον».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved