Γελαδάρης στο Onsports: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί!»

Γελαδάρης στο Onsports: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί!»

Είναι μακράν ο πιο έμπειρος και πιθανότατα και ο πιο αγαπητός ποδοσφαιριστής στους οπαδούς της Δόξας. Ο εμβληματικός Δημήτρης Γελαδάρης μίλησε στο Onsports για τη νίκη στο Αγρίνιο, τις πιθανότητες παραμονής των Μαυραετών στη Super League, αλλά και τη δική του επιστροφή σε μια από τις «ομάδες της καρδιάς μου».

-Δημήτρη, πολλοί σας είχαν τελειωμένους, αλλά χθες φέρατε τα πάνω κάτω. Ηταν αυτή μια πρώτη «απάντηση»;

«Δεν θέλω να πω ότι ήταν απάντηση ούτε θέλω να βγουν μεγάλες κουβέντες από το στόμα μου. Η αλήθεια είναι ότι χθες είχαμε αρκετή τύχη που μας έλειψε σε άλλα ματς και τον Σέρεμετ σε μεγάλη μέρα. Αυτό όμως που θα πω είναι ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν τυχαίο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα και στην Τρίπολη. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια πριν ακόμα έρθω εγώ στην ομάδα και παρά τις δυσκολίες, πάλευαν με όλες τους τις δυνάμεις. Η Δόξα βελτιώθηκε σταδιακά με τον κ. Κατσαβάκη στον πάγκο και τον Γενάρη, με τις κινήσεις που έγιναν, νομίζω πως κέρδισε και σε εμπειρία. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε και δεν θα το κάναμε ακόμα και αν χάναμε και στο χθεσινό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους για την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο που μας πιστεύει. Είμαστε ακόμα ζωντανοί!».

-Δεν είναι απίστευτα δύσκολη η προετοιμασία όταν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο;

«Εννοείται πως είναι. Κάθε ήττα προσθέτει επιπλέον βάρος στις πλάτες σου. Γνωρίζουμε, όμως, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Το εύκολο είναι να μείνουμε στο ότι αγωνιζόμαστε Τετάρτη - Κυριακή, στο ότι παίζουμε μονίμως εκτός έδρας και στο ότι ο κόσμος δεν μπορεί να μας βοηθά με την παρουσία του. Αλήθεια είναι όλα τα παραπάνω. Αν σταθούμε, όμως, σε αυτά και τα παρατήσουμε, δεν έχουμε να κερδίσουμε απολύτως τίποτα. Δεν θα μας βγάλει πουθενά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου μας βγάλει».

-Εφυγες από τη Δόξα πριν από λίγο καιρό, αλλά όταν σου ζητήθηκε, επέστρεψες…

«Από τη Δόξα έφυγα τον περασμένο Αύγουστο, μετά την περιπέτεια με τα πλέι οφ, με 37 ενενηντάλεπτα στην πλάτη μου. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Σάμιο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Επέστρεψα γιατί ένιωσα ότι είχα αφήσει κάτι ανεκπλήρωτο. Εχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου, αλλά αυτό που βιώνω εδώ είναι κάτι το απίστευτο. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και μου δείχνει απεριόριστο σεβασμό. Αυτά είναι, βέβαια, αμοιβαία αισθήματα. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Και δεν κρύβω ότι πήρα την απόφαση να γυρίσω, παρότι η οικογένειά μου ζει στη Βέροια. Ηθελα να γίνω ξανά στρατιώτης της Δόξας».

-Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής για να ολοκληρωθεί το θαύμα και να μείνετε στην κατηγορία;

«Δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Εχουμε 13 ματς μπροστά μας και 39 βαθμούς να διεκδικήσουμε. Μειονεκτήματα υπάρχουν πολλά, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μαζέψουμε όσους περισσότερους γίνεται. Μην σας ξεγελά η ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος. Η Δόξα έχει δυνατότητες».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved