Ψάχνει... το 7ο !

Ψάχνει... το 7ο !

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ σκόραρε στον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη των ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή το ντέρμπι των «αιωνίων» του Σαββάτου (19/2), το Onsports σας θυμίζει τις φορές που ο «τρομοκράτης» σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και στο επερχόμενο ντέρμπι.

Ο Τζεμπούρ έχει δημιουργήσει αρκετούς κακούς εφιάλτες στους «πρασίνους» αφού έχει σκοράρει έξι φορές απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο της νέας του ομάδας. Η πρώτη φορά που σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν την σεζόν 2005-06, όταν αγωνιζόταν ακόμα με την φανέλα του Ατρομήτου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 4-3 σε εκείνο το παιχνίδι, ωστόσο ο Τζεμπούρ έκανε την «δουλειά» του σκοράροντας εις διπλούν.Ο Τζεμπούρ «ξαναχτύπησε» φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου απέναντι στο τριφύλλι,δύο φορές, χωρίς όμως να καταφέρει με τα γκολ του να στερήσει βαθμό ή βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη φορά που ο Τζεμπούρ «σκότωσε» με γκολ του τους πράσινους ήταν την σεζόν 2007-08 όπου με γκολ του ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 1-0.Η έκτη και τελευταία χρονικά φορά ήταν στο φετινό πρωτάθλημα όταν ο Τζεμπούρ μόλις στο 2’ σκόραρε για την Ένωση και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Γαλλοαλγερινός διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στα πράσινα και μετά το παρθενικό του τέρμα με τα «ερυθρόλευκα» κόντρα στον Άρη, είναι σίγουρο, πως στόχος του θα είναι να αναζητήσει το 7ο γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό και να γίνει «αιώνιος» εφιάλτης στο στρατόπεδο της Παιανίας…

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τέσσερα από τα γκολ του Τζεμπούρ απέναντι στον Παναθηναϊκό...

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0 Γκολ

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-0 Γκολ

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-2 Γκολ

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1 Γκολ



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved