«Τελείωσαν τα πανηγύρια τους»

«Τελείωσαν τα πανηγύρια τους»

Αμετανόητος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον SENTRA FM 103,3 ο Αχιλλέας Μπέος για την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της ΠΑΕ Λάρισας το πρωί της Τρίτης (15/02).

Ο ισχυρός ανήρ του Ολυμπιακού Βόλου επανέλαβε όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, και επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στην Λάρισα και όχι στον κ. Πηλαδάκη προσωπικά, όπως ξεκαθάρισε. Τόνισε ωστόσο πως ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ που ξεκίνησε την μεταξύ τους κόντρα και την αντιπαλότητα.

«Τελείωσαν τα πανηγύρια τους. Είχαμε προετοιμαστεί για να πάμε εκεί μέσα και να τους κλείσουμε το σπίτι. Καλή χρονιά στη Β΄ Εθνική», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δικαίωμά σας να με ψάχνετε εμένα και τον κ. Πηλαδάκη, όταν κρίνετε και όταν θέλετε να αναλύσετε κάτι. Όμως, οι συνάδελφοί σας έκριναν πιο σημαντικό το γεγονός ότι αποκάλεσα Μαντριγκάλ το γήπεδο της Λάρισας και όχι τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλά κάνουν βέβαια, γι’ αυτό οδήγησαν τις εφημερίδες σε πτώση και το ποδόσφαιρο στην απαξίωση. Γιατί επιμένουν να βλέπουν τον Μπέο αρνητικά και τον Πηλαδάκη θετικά. Μήπως είστε από τους δημοσιογράφους που είναι δίπλα στην λεγόμενη μόδα των νέων παραγόντων με το life style να περνάμε καλά; Να σας πω κάτι. Αν θεωρείτε πως η ανακοίνωση αυτή έχει ξεφύγει τα όρια, γιατί δεν ασχοληθήκατε με τις δηλώσεις του Σισέ ή με το ξεβράκωμα του Μήτρογλου;  Γενικά μιλάω».

Εγκάλεσε, παράλληλα, τους δημοσιογράφους που καυτηρίασαν τον χαρακτηρισμό του γηπέδου της Λάρισας ως «Μαντριγκάλ» από τον ίδιο, επειδή στάθηκαν σ’ αυτό και κανείς δεν ασχολήθηκε με το εμετικό πανό που αναρτήθηκε στο AEL FC Arena και που τον έθιγε ως άνθρωπο και ως οικογενειάρχη.

«Είμαι πατέρας πέντε παιδιών. Δεν ξέρω αν τα δικά σας παιδιά σας θεωρούν τον καλύτερο πατέρα του κόσμου. Τα δικά μου όμως με θεωρούν. Αν εσείς βλέπατε αυτό το πανό, αν ζουμάριζε πάνω του η κάμερα πώς νομίζετε ότι θα αντιδρούσαν τα παιδιά σας; Και δεν ασχολήθηκε κανείς μ’ αυτό. Αφού δεν σας πειράζει το εμετικό πανό με τα αίσχη για έναν άνθρωπο που έχει πέντε παιδιά, και σας πειράζει το Μαντριγκάλ, λυπάμαι πολύ!».

Είπε ακόμα πως θεωρεί λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε Λάρισα και Βόλο, όπως ακριβώς υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και προέβλεψε πως «έρχεται καταιγίδα» για την Λάρισα και το «ψεύτικο οικοδόμημα του AEL FC Arena» όπως το χαρακτήρισε.

«Λογικό δεν είναι να υπάρχει κόντρα; Δεν υπάρχει κόντρα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού; Τι πιο λογικό από το να υπάρχει αντιπαλότητα στη Θεσσαλία ανάμεσα στην Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου; Αυτό είναι ομορφιά! Αρκεί να μην ξεφεύγουμε από τα όρια. Όταν όμως προκαλούμεθα, θα αντιδράσουμε. Ο Βόλος της σφαλιάρας τελείωσε! Ο Βόλος είναι ομάδα με κόσμο και προοπτική και θα πάρει αυτό που δικαιούται!». Αυτό που είπα για το ΑΕL FC Αrena είναι πραγματικό. Πηγαίνοντας προς το γήπεδο το μεσημέρι με τη συνοδεία μου, είχε δεξιά και αριστερά δυο – τρία μαντριά. Ψέμματα είναι;  Γιατί να πληρώνουν γεωπόνους; Ας βάλουν τα πρόβατα μέσα. Στη Β΄ Εθνική θα περάσει  καλά η Λάρισα. Ερχεται καταιγίδα. Η κόντρα αφορά την Λάρισα και τον Βόλο. Δεν αφορά τον κ. Πηλαδάκη. Θα τα δείτε πολύ σύντομα. Γι’ αυτό το ψεύτικο οικοδόμημα του AEL FC Arena της Λάρισας και όλο αυτό το παραμύθι που το κάνατε εσείς οι δημοσιογράφοι. Σε λίγο καιρό θα μας πείτε πώς έγινε. Για μας είναι καλό, αλλά δεν είναι καλύτερο από το Πανθεσσαλικό. Είναι καλύτερο από το ΕΑΚ και το Αλκαζάρ. Από το Πανθεσσαλικό δεν είναι καλύτερο. Ούτε από το Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι μια προσωπική πρωτοβουλία που αξίζει συγχαρητήρια. Αλλά δεν είναι καλύτερο από το Πανθεσσαλικό, επιτρέψτε μου να έχω αυτή την άποψη».

Στην επισήμανση πως κάποτε ήταν φίλος με τον Κώστα Πηλαδάκη και έχουν και έναν κοινό φίλο τον Αντώνη Ρέμο, είπε:

«Μην βάζετε στη μέση τον Αντώνη, γιατί όταν μπαίνει αυτός στη μέση λόγω της αδυναμίας που του έχω μπερδεύομαι.  Υπήρξαμε φίλοι με τον κ. Πηλαδάκη, ήπιαμε καφέ μαζί, έχουμε έναν κοινό φίλο. Από εκεί και πέρα εκείνος επέλεξε την κόντρα και την αντιπαλότητα. Προφανώς δεν ήξερε ότι όποιος τα βάζει με τον Μπέο τελειώνει. Εμένα η ζωή μου είναι οι κόντρες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.  Εγώ ούτε έργα παίρνω  για να έχω συμφέροντα, ούτε τίποτα».

Τόνισε δε πως όλες τις ομάδες που εκπροσωπεί θα τις υπηρετεί με το ίδιο πάθος, όπως έκανε εφτά χρόνια με τον Πανιώνιο και δύο χρόνια τώρα με τον Ολυμπιακό Βόλου  και πως περιμένει να κριθεί μόνο από το έργο που έχει παρουσιάσει σ’ αυτές.

«Εχω έναν ιδιαίτερο τρόπο να υποστηρίζω τις ομάδες που εκπροσωπώ. Γιατί εκπροσωπώ τον Πανιώνιο τώρα, είμαι στη Νέα Σμύρνη αυτή την στιγμή. Προετοιμάζω το  κλίμα για την Λάρισα που έρχεται εδώ σε δύο εβδομάδες. Eμένα θα με κρίνει η 7ετία που υπηρέτησα τον Πανιώνιο. Τα δύο χρόνια που εκπροσωπώ τον Βόλο. Και όταν εκπροσωπώ τις ομάδες που είμαι εκεί, θα τα βάζω με όλο τον κόσμο».



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved