«Μην αποπροσανατολίζει τον Άρη η καλή πορεία»

«Μην αποπροσανατολίζει τον Άρη η καλή πορεία»

Κρίσιμη χαρακτηρίζει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, η κίνηση «Άρης-Ενότητα», η οποία πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο Άρης δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίζεται από την καλή πορεία που πραγματοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν.

Η ανακοίνωση της κίνησης «Άρης-Ενότητα» αναφέρει:

«Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η ομάδα μας, με τις ισάριθμες νίκες που πέτυχε και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε, έφερε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των φίλων της. Οι εμφανίσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η ομάδα μπορούσε να βασιστεί στο ήδη υπάρχον ρόστερ, αξιοποιώντας και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει.

Ωστόσο, η καλή αγωνιστική παρουσία δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα και το μείζον θέμα της αδειοδότησής της. Τον τελευταίο καιρό γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ ότι υπάρχουν συνομιλίες για την εξεύρεση χορηγών-επενδυτών. Η γνωστοποίηση αυτή, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ και του Διευθύνοντος Συμβούλου της, αλλά και με την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις και τις υποσχέσεις για αποπληρωμή τους με τα χρήματα των προσδοκόμενων (;) επενδυτών, αποδεικνύει ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της ΠΑΕ και τη δυνατότητά της να διαχειριστεί την κατάσταση.

Εμείς δεν πιστεύουμε σε κανέναν επενδυτή αν δεν δούμε κάτι χειροπιαστό και θεωρούμε ότι με το συγκεκριμένο ζήτημα που προέκυψε χάνεται πολύτιμος χρόνος για την ομάδα μας, ενώ παράλληλα ακυρώνεται και ο θεσμικός ρόλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, του φορέα που ο λαός του ΑΡΗ επέλεξε για να καθορίζει τις τύχες της ομάδας. Ο μόνος επενδυτής στον οποίο πιστεύουμε είναι ο μόνιμος σωτήρας της ομάδας τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλος από τον κόσμο του ΑΡΗ. Ένας κόσμος ο οποίος για δικούς του λόγους απέχει φέτος τόσο από το γήπεδο όσο και από τη Λέσχη.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μάς χάρισε αρκετές χαρές. Μας έδωσε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα, μας χάρισε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε όλη την Ευρώπη και να πανηγυρίσουμε μεγαλειώδεις και ιστορικές νίκες. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτές τις χαρές και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, πρέπει αυτή τη δύσκολη στιγμή να στηρίξουμε την ομάδα ανεξαρτήτως εάν μας αρέσει η Διοίκηση ή όχι. Σήμερα παίζεται η επιβίωση της ομάδας, και όχι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας. Παίζεται η συνέχειά της, το παρόν και το μέλλον της, και κανείς δεν μπορεί να πάρει αψήφιστα το συγκεκριμένο θέμα, επαναπαυόμενος στην πρόσφατη καλή αγωνιστική παρουσία και στην εξεύρεση λύσης από τον ουρανό.

Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε όλους τους Αρειανούς να γραφτούν και να συμμετέχουν στη Λέσχη συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ και το ζήτημα της αδειοδότησης. Τους καλούμε να γεμίσουν το γήπεδο σε όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια. Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε και να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ. Να δείξουμε ότι εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, ότι εμείς ποτέ δεν θα αφήσουμε την ομάδα. Οι 30.000 της Αθήνας μαζί με τους χιλιάδες άλλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν αρκούν για να γίνει το πρώτο βήμα για την οικονομική σωτηρία της ομάδας. Κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει. Προτείνουμε για τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης να οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ και να εκδοθούν κουπόνια των 10 ευρώ για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (προαιρετικά) με στόχο την παρουσία τουλάχιστον 20.000 φίλων της ομάδας σε κάθε αγώνα. Παράλληλα, προτείνουμε για κάθε μέλος που ανανεώνει τη συνδρομή του στη Λέσχη, ή εγγράφεται για πρώτη φορά, να χορηγείται ως δώρο η δωρεάν παρουσία του σε έναν αγώνα της ομάδας μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το κάλεσμα που κάνουμε και οι προτάσεις που θέτουμε γίνονται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν είμαστε υπέρ των εράνων, και η πρόταση που καταθέτουμε δημόσια δεν έχει τέτοιο χαρακτήρα. Σε κανονικές συνθήκες, η ομάδα από μόνη της πρέπει να προσελκύει τον κόσμο της. Είμαστε όμως υπέρ της οπαδικής πίστης και αφοσίωσης στην ομάδα που αγαπάμε και θεωρούμε πως μόνο αυτή θα μας βγάλει από το τέλμα. Αυτή είναι απλώς μια πρόταση, την οποία μπορούν οι φορείς του ΑΡΗ να επεξεργαστούν -ακόμα και να τη βελτιώσουν- και να την πραγματοποιήσουν άμεσα.

Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε δεκανίκι της ήδη υπάρχουσας Διοίκησης, την οποία και θεωρούμε αποτυχημένη. Σκοπός μας είναι η σωτηρία του ΑΡΗ μας και μόνο. Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, οφείλει η Λέσχη να εξετάσει σοβαρά την επόμενη μέρα της ομάδας και το πώς δεν θα αντιμετωπίσουμε ξανά τα ίδια προβλήματα, αφού παραμένει ως γεγονός ότι αυτή η Διοίκηση έφερε τον ΑΡΗ σ' αυτή την κατάσταση.

Η Διοίκηση του ΑΡΗ ακόμη δεν άνοιξε τις πόρτες της ομάδας στον κόσμο της, αφού εξακολουθεί να τον κρατά στο σκοτάδι. Ας το κάνει ο κόσμος από μόνος του κι ας καθορίσει αυτός τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ας αποδείξουμε ότι ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν, είναι και θα παραμείνει πρωτοπόρος παντού, δρώντας πάντα με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη του για την ομάδα».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved