Αδάμος: «Να μη δεχθεί γκολ ο ΟΦΗ»

Αδάμος: «Να μη δεχθεί γκολ ο ΟΦΗ»

Ο σκάουτερ των Κρητικών υποστήριξε πως το «κλειδί» για τη νίκη απέναντι στους Θεσσαλονικείς θα είναι το «μηδέν» στην άμυνα.

Ο Παύλος Αδάμος, σκάουτερ του ΟΦΗ με 17ετή θητεία στην ομάδα καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτή για πολλά χρόνια στο παρελθόν, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio και υποστήριξε πως ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ αν καταφέρει να μην δεχθεί γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που παρακολούθησε στην Τούμπα:

«Είναι από τις καλύτερες  έδρες, αν όχι η καλύτερη για να παρακολουθήσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ότι καλύτερο και σαν θεατής, αλλά και για να δουλέψεις και να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα κάποια πράγματα, όπως έκανα εγώ. Είναι πράγματι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Με τον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου είπαν ότι είχαν χρόνια να δουν ένα τόσο καλό Ολυμπιακό. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και το πήρε. Και μάλιστα το καθάρισε και νωρίς».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ:

«Για μας ο ΠΑΟΚ παραμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα μεγάλο ματς. Σίγουρα θα έχει κάποιες απουσίες ο ΠΑΟΚ. Όπως του Αθανασιάδη και του Λαζάρ. Ειδικά ο Λαζάρ με  τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλός. Είναι ο κινητήριος μοχλός μαζί με τον Γκαρσία στην μεσαία γραμμή. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ παραμένει για μας μια πολύ δύσκολη ομάδα. Παρά τις απουσίες του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να ξεχνάμε  ότι είναι μεγάλη ομάδα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι αυτό:

«Η τακτική είναι θέμα του κ. Αναστόπουλου. Νομίζω όμως ότι αν είμαστε εμείς καλά αμυντικά και δεν δεχθούμε γκόλ, θα μπορέσουμε να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε αμυντικά καλοί  σε ένα παιχνίδι που αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε θα πιάσουμε την τέταρτη θέση. Κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς, με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει αυτή η ομάδα. Αυτό οφείλεται καθαρά στα παιδιά που παίζουν και έχουν καταθέσει και την ψυχή τους. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι από τα  παιχνίδια που περιμένουν οι παίκτες και ο κόσμος. Πρέπει να ζεις για αυτά τα παιχνίδια. Αν είμαστε καλά και κρατήσουμε το μηδέν, θα έχουμε τις ευκαιρίες να κάνουμε κάποιο γκολ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να είμαστε όπως στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου είχαμε καλή αμυντική λειτουργία».

Για την μέχρι σήμερα πορεία του ΟΦΗ:

«Είναι απίστευτο για αυτά που έχουν κατακτήσει αυτά τα παιδιά. Όλοι έχουν μερίδιο, αλλά ειδικά τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει από την Β’ Εθνική, πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μαζί βέβαια με τον κ. Αναστόπουλο, από τη μέρα που έχει έρθει. Η ομάδα  έχει καταθέσει τα πάντα. Τα αποδυτήρια μου θυμίζουν κάποιες καλές εποχές του ΟΦΗ και αυτό το βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ:

«Αν μιλάμε για τα αγωνιστικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι κάναμε, κάναμε. Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν θέλω να είμαι υπεραισιόδοξος, αλλά και αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στην δουλειά των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, της διοίκησης, των φιλάθλων. Θα το κυνηγήσουμε λοιπόν μέχρι το τέλος. Σίγουρα έρχονται κάποια δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το πόστο του σκάουτερ, που έχει πλέον:

«Θα είμαι κοντά στην ομάδα, αλλά όταν θα υπάρχει η δυνατότητα θα πηγαίνω να παρακολουθώ, τον επόμενο αντίπαλο. Ο κ. Αναστόπουλος με το υπόλοιπο τιμ παρακολουθούσαν τους αντιπάλους από κάποιες κασέτες. Τώρα κρίνουν ότι είναι κάπως καλύτερα  μια πιο πλήρη εικόνα ζωντανά».

Για τα δικά του συναισθήματα από την αλλαγή πόστου που είχε:

«Εχω κλείσει 17 χρόνια στον ΟΦΗ. Είμαι πάντα παρών και στις καλές και στις κακές στιγμές. Έχω περάσει από όλες τις θέσεις σε αυτήν την ομάδα. Και θα είμαι πάντα παρών, όπως ήμουν μέχρι και σήμερα».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved