«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Την εκτίμηση πως η Κέρκυρα δεν πρέπει να μείνει στη νίκη επί του Πανσερραϊκού γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στην υπόθεση – παραμονή έκανε ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM o έμπειρος μέσος της Κέρκυρας, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα για να βρεθεί πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Μίλησε ακόμα για την μεταγραφή του στην Κέρκυρα και την προσπάθειά του να βοηθήσει με την εμπειρία του τους συμπαίκτες του.

Αναφέρθηκε στην παραμονή του στη Γερμανία και τις διαφορές ανάμεσα στο γερμανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε για την πορεία της Σάλκε και την ελληνική «παροικία» που υπάρχει εκεί.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά και στον συμπαίκτη του Επστάιν, με τον οποίο ήταν επίσης συμπαίκτες στην Κολωνία και την βελτίωση που βλέπει σ' αυτόν.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γραμμόζης είπε:

Για την νίκη επί του Πανσερραϊκού και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε επί του Πανσερραϊκού, αλλά ξέρουμε ότι δεν έχουν τελειώσει τα πράγματα. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Εχουμε ένα κρίσιμο ματς στην Τρίπολη και πρέπει να κερδίσουμε για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Εχει πολύ ενδιαφέρον φέτος το πρωτάθλημα για το θέμα της παραμονής γιατί είναι πολλές ομάδες μέσα στο «κόλπο». Πιστεύω να υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, αλλά ελπίζω εμείς να έχουμε ξεκαθαρίσει πολύ πιο γρήγορα τα πράγματα.  Με τον Πανσερραϊκό έπρεπε να κερδίσουμε, από εδώ και πέρα κοιτάζουμε την Τρίπολη. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη μεταγραφή του στην Κέρκυρα: «Ξέρουμε πώς αλλάζουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Σήμερα είσαι ηγέτης, αύριο δεν σε ξέρει κανένας. Ο κ. Μπάντοβιτς ήξερε ότι οι περισσότεροι συμπαίκτες μου δεν είχαν την δική μου εμπειρία. Θα προσπαθήσω να περάσω αυτά που ξέρω στους συμπαίκτες μου και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για τις διαφορές του ελληνικού και γερμανικού πρωταθλήματος: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές εκεί, η νοοτροπία του κόσμου, το πώς σκέφτεται το ποδόσφαιρο, εκεί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι διασκέδαση. Δεν υπάρχει φανατισμός, ούτε βία. Το αντιμετωπίζουν αλλιώς. Τα γήπεδα είναι διαφορετικά, προωθούν τους παίκτες. Πιστεύω όμως ότι και η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο, αρκεί να απομακρυνθεί η βία.

Για τη Σάλκε και την ελληνική «παροικία» της: Το φαινόμενο το παρακολουθούμε σε πολλές ομάδες που έχουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά έχουν πρόβλημα να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ με επιτυχία. Στη Σάλκε έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να δέσει η ομάδα, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να λειτουργήσει σαν να έπαιζαν όλοι αυτοί οι παίκτες  10 χρόνια μαζί. Στη Σάλκε υπάρχει και η ελληνική παροικία πια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μαθαίνω ότι αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ο Αγγελος και ο Πλιάτσικας δεν έχουν ακόμα φανεί, αλλά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Πιστεύω ότι είναι δύο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ είναι ψυχολογικά ανεβασμένος. Ο Ολυμπιακός περιμένει κι αυτός το ντέρμπι. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τον συμπαίκτη του, Ντένις Επστάιν: «Στην Κολωνία ήμουν συμπαίκτης με τον Επστάιν. Στην Κέρκυρα βρήκα και τον Βενέτη. Το κλίμα που βρήκα γενικά στην Κέρκυρα είναι πολύ καλό. Με τον Επστάιν μιλάμε περισσότερο στα γερμανικά, αλλά καταλαβαίνει και ελληνικά. Είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τη Γερμανία. Το βήμα που έκανε να έρθει στην Ελλάδα του έκανε καλό.  Εχει βελτιωθεί σαν παίκτης, αλλά και σαν χαρακτήρας. Είναι πιο έμπειρος πια, έχει περάσει κάποια πράγματα κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved