Συνεχείς επαφές για τις προφυγές στον ΟΦΗ

Συνεχείς επαφές για τις προφυγές στον ΟΦΗ

Δεν έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή της ΠΑΕ ΟΦΗ με τους Μάουρερ, Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν και Μπερτίν που έχουν προσφύγει στη FIFA.

Αυτό ήταν και το κύριο θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του κρητικού συλλόγου.

Στον ΟΦΗ θέλουν να έρθουν σε διακανονισμό μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα με τους τέσσερις για τα οφειλόμενα, προκειμένου η κρητική ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ωστόσο δεν είναι εύκολο.

Και οι τέσσερις θεωρούν ότι έπεσαν θύματα κοροϊδίας από τις προηγούμενες διοικήσεις και ζητούν να τους καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έχουν να λαμβάνουν.

Για την εξόφληση και των τεσσάρων χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ, με τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής να προτείνουν στον καθένα ξεχωριστά μία προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα να τα πάρουν σε δόσεις το επόμενο διάστημα. Οι συνομιλίες με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους είναι σκληρές, όμως ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Εκτός από το θέμα των προσφυγών στο πεντάωρο ΔΣ συζητήθηκαν οικονομικά θέματα, η μικρή συμμετοχή που παρατηρείται στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και η οργάνωση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (11/02, 19:30) στο «Γεντί Κουλέ». Μάλιστα όπως αποφασίστηκε θα οριστούν επιτροπές που θα πουλούν μετοχές στους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ και ασχολήθηκαν με οικονομικά θέματα και την οργάνωση του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

- Δεν θα επιτραπεί στο παιχνίδι του Σαββάτου σε κανέναν να εισέλθει στο γήπεδο εάν δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο.

- Έως  και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στους αγώνες της ομάδας μας εντός έδρας, θα είναι δεκτές κάρτες ελευθέρας της ΓΓΑ που έχουν εκδοθεί για τη περίοδο 2011-2012.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν που είναι κάτοχος κάρτας ελευθέρας ΓΓΑ άλλης χρονικής περιόδου.

- Η Δ.Ε. καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει στην αγορά των μετοχών που είναι στη διάθεση τους.

- Η Δ.Ε. ενημερώνει τους φίλους του ΟΦΗ, ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι στη διάθεση τους κουπόνια- μετοχές.
 Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα διατίθενται κουπόνια τα οποία στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να τα ανταλλάξουν με μετοχές.

- Για το σκοπό αυτό το Σάββατο επιτροπές θα βρίσκονται στις εξέδρες με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν το φίλαθλο κόσμο στις μετοχές που θα θελήσει να αγοράσει.

- Σε όλες τις θύρες θα υπάρχουν τριμελείς επιτροπές για να διευκολύνουν την είσοδο των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούσουν στις υποδείξεις τους».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved