Κουτάντος: «Μόνο στον... αδερφό ΠΑΟΚ εισιτήρια»

Κουτάντος: «Μόνο στον... αδερφό ΠΑΟΚ εισιτήρια»

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Αντώνης Κουτάντος αιτιολόγησε την παραχώρηση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνης Κουτάντος έπειτα από την εκπροσώπηση των Κρητών στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει αδερφούς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε για τα όσα έγιναν στη σύσκεψη: «Έγινε το πρωί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα αλλά ήταν απλά το τυπικό μέρος. Με τον ΠΑΟΚ μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας και αδερφοσύνης, θεωρούμε τους ΠΑΟΚτσηδες αδέρφια μας καθώς μας έχουν βοηθήσει και τους έχουμε βοηθήσει πολλές φορές και εμείς δεν ξεχνούμε ποτέ τους φίλους μας».

Για το πώς άνοιξε η θύρα 6 του γηπέδου, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος, ανέφερε: «Το γήπεδο μας είναι μικρό για την δυναμική του ΟΦΗ ενώ έχουμε εκδώσει διαρκείας σε όλες τις θύρες εκτός από την Θύρα 6, όπου η αστυνομία ζήτησε να μείνει κλειστή καθώς εκεί μπροστά είναι ο πάγκος των φιλοξενουμενων και ήθελε να αποφύγει καταστάσεις.

Βάζουμε όμως την Τετάρτη ένα προστατευτικό δίχτυ εκεί και με πρωτοβουλία δική μας δίνουμε εισιτήρια μόνο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που είναι αδέρφια μας και σε καμία άλλη ομάδα. Πρώτη φορά θα ανοίξει φέτος η Θύρα 6 και θα φιλοξενήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ, τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο και θα υπάρξει ανακοίνωση για τα σημεία διάθεσης. Ήταν παράκληση των οργανωμένων φίλων του ΟΦΗ να δώσουμε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να το κάνουμε».

Όσον αφορά τις καλές σχέσεις μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, ο κ. Κουτάντος είπε: «Δεν είναι μόνο το περσινό φιλικό που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ, μας ενώνουν πολλά, είναι οι κοινοί αγώνες των φιλάθλων, τα ίδια χρώματα στην φανέλα. Από παλιά έχει ξεκινήσει αυτή η φιλία, θυμάμαι ακόμη ένα παιχνίδι με την Αταλάντα για το Uefa, που είχαμε παίξει με έδρα την Τούμπα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν στο πλευρό μας.

Είναι πραγματικά πάρα πολλά αυτά που μας ενώνουν με τον ΠΑΟΚ και έχουμε καλές σχέσεις, θα θέλαμε να είναι έτσι με όλες τις ομάδες αλλά δεν είναι πάντα δυνατό αυτό. Πιστεύω το Σάββατο θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε αθλητικά πλαίσια, θέλω φυσικά να κερδίσει ο ΟΦΗ αλλά με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο και για 90 λεπτά»

Όσον αφορά τις μετακινήσεις γενικότερα, σχολίασε: «Στο Ηράκλειο έχουμε ένα μικρό γήπεδο και δεν έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε συχνά άλλους οπαδούς ενώ αρνητική είναι και η στάση της αστυνομίας της πόλης. Πάντως με όσα γίνονται και βλέπουμε τελευταία νομίζω ότι κανείς δεν έχει ακόμη καταλάβει τι ακριβώς ισχύει με τις μετακινήσεις των οπαδών. Τώρα πάντως εμείς θα φιλοξενήσουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου».

Τέλος και όσον αφορά την πορεία της ομάδας του σχολίασε: «Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ φέτος, είναι ένας άθλος. Όλοι στην ομάδα είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια και για αυτό έχουμε επιτυχίες. Όλοι οι παίκτες της ομάδας παίζουν και ζουν σαν να είναι οπαδοί της ομάδας παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Οι φίλοι του ΟΦΗ, όπως και του ΠΑΟΚ, έχουν απίστευτο πάθος και τρέλα με την ομάδα και είναι απίστευτο το κλίμα στο Ηράκλειο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια που κάνουν φέτος».



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved