Ο χρόνος τελειώνει, οι λύσεις στον ορίζοντα…

Ο χρόνος τελειώνει, οι λύσεις στον ορίζοντα…

Ο Μάρτιος πλησιάζει… απειλητικά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» στο τέλος του συγκεκριμένου μήνα, θα κριθούν απ’ την UEFA για το αν θα έχουν το δικαίωμα να μετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Κατά συνέπεια, πρέπει να ξεπεραστούν τα περισσότερα απ’ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή. Ο αθλητικός νόμος θα καθυστερήσει κι άλλο, μια και η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με το θέμα (έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα αυτή την εποχή).

 Έτσι, η περίπτωση των Αράβων ολοένα πάει και πιο πίσω, τη στιγμή που δεν έχουν μπει και τα χρήματα (15 εκατ. ευρώ) όπως είχε δεσμευτεί ο Βλάσσης Τσάκας. Αντίθετα, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για επανεμφάνιση του Σουλτάν Αλ Σαούντ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται από κανέναν, ενώ και η πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη δηλώνει άγνοια.

Όσο για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, αυτό δεν θα γίνει τελικά την Τετάρτη (08/02) όπως αναμενόταν. Ίσως διεξαχθεί την Πέμπτη (09/02), χωρίς όμως να είναι σίγουρο. Θυμίζουμε ότι σκοπός του είναι ορίσει την επόμενη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα αποφασιστεί η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μία από τις κρισιμότερες στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Βγενόπουλος και δανεισμός

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σενάρια είναι δύο (πλην των Αράβων). Πρώτα απ’ όλα η περίπτωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος φέρεται να έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες που δεν έχουν εμπλακεί μέχρι τώρα στην ΠΑΕ, προκειμένου να συγκεντρώσει ένα ποσό το οποίο θα βοηθήσει για να βγει η σεζόν και να πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη. Με την προϋπόθεση η αύξηση του Μ.Κ. να οριστεί με τιμή μετοχής 0,33 ευρώ, κάτι που λογικά θα συμβεί.

Αν τελικά δεν προχωρήσει καμία λύση, ο Δημήτρης Γόντικας σκέφτεται σοβαρά την λύση του δανεισμού, για να μπορέσει η ομάδα να περάσει τα… τεστ της UEFA. Δίνοντας παράλληλα και αναφορά στην ομοσπονδία για το πώς θα συγκεντρωθούν χρήματα το καλοκαίρι (π.χ. με πωλήσεις παικτών).

Συνάντηση για… δουλειές

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Αδαμάντιο Πολέμη και τον γιο του Λεωνίδα. Οι δύο πλευρές τονίζουν στο περιβάλλον τους πως το ραντεβού ήταν για άλλες δουλειές και δεν αφορούσε τον Παναθηναϊκό, αλλά σαφώς δεν είναι δυνατόν η κουβέντα να μην έφτασε στο «τριφύλλι» και τα προβλήματά του



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved