Έντεκα συμβόλαια για ανανέωση στον Αστέρα

Έντεκα συμβόλαια για ανανέωση στον Αστέρα

Μέσα στον Φεβρουάριο θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία του Αστέρα Τρίπολης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο στη διοίκηση σκέφτονται και τη νέα χρονιά.

Κι αυτό επειδή το καλοκαίρι του 2012 μια… ενδεκάδα παικτών μένουν ελεύθεροι και στην Τρίπολη θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα αν θέλουν να τους κρατήσουν ή όχι, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει δικαίωμα να συζητούν και με άλλες ομάδες.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο Αστέρας «έδεσε» και επιβράβευσε με νέο συμβόλαιο τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ έγινε μια κρούση για νέο συμβόλαιο και στον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Το Onsports σας παρουσιάζει τα έντεκα συμβόλαια που λήγουν στον Αστέρα, αλλά και τις πιθανότητες να ανανεωθούν…

Χρήστος Πιπίνης

Ο 27χρονος αριστερός μπακ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ενδεκάδα και οι φετινές του εμφανίσεις έχουν ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του. Σίγουρα θα γίνει μια προσπάθεια να παραμείνει στον Αστέρα, καθώς η θέση του είναι μια από τις πιο… σπάνιες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος

Ηδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή μαζί του από την διοίκηση των Αρκάδων και σύντομα θα του κατατεθεί επίσημη πρόταση για να μείνει στην Τρίπολη. Φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ωστόσο αποτελεί μια πολύ καλή λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας, αν και σίγουρα θα ενδιαφερθούν κι άλλες ομάδες για την απόκτηση του 21 ετών διεθνούς με την Ελπίδων άσου.

Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι

Ο Αργεντινός στόπερ αποτελεί βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας του Αστέρα, με εξαίρεση τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα. Είναι ψηλός και δυνατός έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και θα γίνει μια προσπάθεια να παραμείνει στην Τρίπολη.

Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο

Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Αστέρα δεν θα ήθελαν να στερηθούν τις υπηρεσίες του. Ο Ισπανός στόπερ με θητεία στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν προσδίδει ποιότητα στην ενδεκάδα των Αρκάδων και παρά τα 33 του χρόνια αποτελεί εγγύηση για το κέντρο της άμυνας.

Ροτζέριο Μάρτινς

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ο πιο… παλιός παίκτης του Αστέρα, καθώς έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Τρίπολης από τη Γ’ Εθνική. Για δύο χρόνια δόθηκε δανεικός σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, επειδή έπιανε θέση ξένου, ωστόσο φέτος αποτελεί βασικό εργαλείο της ομάδας. Ειδικά με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι, ο Ρόζα δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στους Αρκάδες.

Γκόραν Ρούμπιλ

Ο Κροάτης πολυθεσίτης (παίζει από δεξιός μπακ και στόπερ μέχρι αμυντικός μέσος και δεξιός χαφ) αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 και όσο έπαιξε, σε όποια θέση κι αν χρειάστηκε να βοηθήσει, ήταν καλός. Φέτος υπέστη ρήξη χιαστών και δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, με αποτέλεσμα να μην έχει άποψη ο Σάκης Τσιώλης για την ποδοσφαιρική του αξία, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει στον Αστέρα και τη νέα περίοδο.

Αντώνης Λαδάκης

Ο 30χρονος μέσος αποτελεί την… σημαία και τον αρχηγό του Αστέρα φέτος. Αποτελεί μια λύση, όχι πάντα βασική για την ενδεκάδα, ωστόσο αξιόπιστη κάθε φορά που θα του ζητηθεί να αγωνιστεί. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους λίγους διασωθέντες στο αγωνιστικό ναυάγιο των Αρκάδων, ενώ είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Και τέτοιοι παίκτες χρειάζονται πάντα σε μια ομάδα…

Εμάνουελ Φρανκού

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια με τον Αστέρα, αν και τα τελευταία δύο χρόνια το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας είναι μεγάλο. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός εκ των προπονητών που πέρασαν από τον πάγκο των Αρκάδων, αν και ο Σάκης Τσιώλης του έχει δώσει ευκαιρίες. Δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τα «κυανοκίτρινα» και την ερχόμενη περίοδο.

Ηλίας Σολάκης

Ο αειθαλής επιθετικός μπορεί να είναι πλέον 37 ετών, αλλά υπενθυμίζει ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του γκολ. Ο Σολάκης δεν είναι έτοιμος ακόμη να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και πλέον εξαρτάται από τη διοίκηση του Αστέρα αν θέλει να κρατήσει στο ρόστερ έναν παίκτη που γνωρίζει καλά πώς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έστω κι αν είναι σε προχωρημένη ηλικία.

Τσίμο Ναβάρο

Ο 23χρονος Ισπανός δεξιοπόδαρος μέσος αποκτήθηκε δανεικός από τη Βαλένθια ως το καλοκαίρι, με τις πιθανότητες να γίνει κίνηση να του προταθεί συμβόλαιο να είναι λίγες. Κι αυτό επειδή στα φιλικά έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όμως στα επίσημα παιχνίδια του Αστέρα, ύστερα από έναν τραυματισμό που τον κράτησε ενάμιση μήνα εκτός δράσης, δεν έχει βοηθήσει την ομάδα στις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Χούλι Βιθέντε

Δανεικός ως το καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγιεκάνο έχει αποκτηθεί και ο 30χρονος Ισπανός αριστερός χαφ, ο οποίος έχει ταχύτητα και τεχνική, αλλά υστερεί στο τελείωμα των φάσεων. Στα περισσότερα παιχνίδια ήταν βασικός, ωστόσο ο Σάκης Τσιώλης δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τελευταία. Οι πιθανότητες να ανανεωθεί ο δανεισμός του ή να γίνει πρόταση στη Ράγιο για απόκτηση των δικαιωμάτων του δεν είναι πολλές.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved