Κρέσιτς: «Κάτι το ιδιαίτερο με ΠΑΟΚ»

Κρέσιτς: «Κάτι το ιδιαίτερο με ΠΑΟΚ»

Να κάνει κάτι ιδιαίτερο, όπως την κατάκτηση ενός τίτλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ονειρεύεται ο Ντάριο Κρέσιτς.

Ο Κροάτης πορτιέρο του «Δικέφαλου», μιλώντας στην κάμερα του «TV Μακεδονία», δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην ήττα από τον Ολυμπιακό, στο γεγονός πως έχασε τα γάντια βασικού, στις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών από την Τούμπα, στα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα της ομάδας, αλλά και στη φετινή πορεία της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάριο Κρέσιτς:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που έπαιξε: «Για αυτό είμαστε επαγγελματίες για να είμαστε πάντα έτοιμοι, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή. Είναι άσχημο να χάνουμε στην έδρα μας. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήμασταν παρόντες στον αγωνιστικό χώρο».

Για την απόφαση του να κάνει έξτρα προπόνηση: «Το συζήτησα με τον μάνατζερ μου και επειδή δεν έπαιζα τον τελευταίο καιρό, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να είμαι σε καλή κατάσταση, για να προχωρήσω περισσότερο και να βελτιωθώ».

Για το γεγονός ότι πέρσι έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Europa League αλλά έχασε τη θέση του: «Είναι ένα καλό ερώτημα, αλλά δεν έχω την απάντηση. Δε θέλω να μένω στο παρελθόν. Κοιτάω το παρόν και το μέλλον και να ξανακερδίσω αυτό που έχασα. Δουλεύω και θα εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου, για να επιστρέψω».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να πω. Πιστεύω  ότι ο καθένας είναι καλύτερος στα στοιχεία του».

Για τους λόγους της ήττας από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολλοί οι λόγοι. Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Όχι τους διαιτητές ή άλλα πράγματα. Πρέπει να βλέπουμε πως θα παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι έχει αποδυναμωθεί η ομάδα: «Δεν είναι στην ομάδα κάποιοι παίκτες αλλά αυτή είναι η ζωή. Κάθε χρόνο παίκτες έρχονται και φεύγουν. Ο κύκλος κλείνει. Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει νέους παίκτες που υπογράφουν συμβόλαιο. Δε χρειάζεται τόσο πολύ χρόνος. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το σήμερα, αλλά η ομάδα να ποντάρει σε αυτούς τους παίκτες για τα επόμενα χρόνια, γιατί μόνο έτσι θα έχει επιτυχία».

Για το αν η ομάδα έχει χάσει ποιότητα: «Όταν φεύγουν δύο διεθνείς παίκτες, ίσως να χάνεται λίγη ποιότητα. Αλλά πρέπει να το καλύψουμε. Για αυτό υπάρχουν 25 παίκτες. Δεν πρέπει να κλαίμε, αλλά να το ξεπεράσουμε ως ομάδα και να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν».

Για το αν είχε προτάσεις από ομάδες και τον Ολυμπιακό: «Αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι ότι δε θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο, που ακούστηκε σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Αν κάποια στιγμή φύγω, θέλω να φύγω με σωστό τρόπο. Όνειρό μου είναι να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο με αυτήν την ομάδα και είναι κάτι που το αξίζω. Και το ιδιαίτερο είναι να πάρουμε έναν τίτλο. Για μένα, θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να ξεπεράσει την Ουντινέζε. Είναι και αυτό κάτι ιδιαίτερο».

Για τους αποκλεισμούς στο Κύπελλο: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε πριν από κανένα παιχνίδι. Πρέπει να πανηγυρίζουμε μετά τα παιχνίδια. Μόνο έτσι μία ομάδα μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο. Αλλιώς μπορεί να μας αποκλείσει και μία ομάδα β’ εθνικής, αν δεν είμαστε για 90 λεπτά συγκεντρωμένοι».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Δε μπορώ να μιλήσω για άλλους παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, οι περισσότεροι παίζουν για τα χρήματα γιατί είμαστε επαγγελματίες. Δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά θα πρέπει να γίνεται συζήτηση για να ξέρουμε πότε θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο το οικονομικό όταν παίζουμε. Είμαι 2,5 χρόνια στην ομάδα και κανένας από τους παίκτες μας δεν έπαιξε επειδή είχε να παίρνει χρήματα».

Για την αλλαγή στη διοίκηση: «Δεν είναι δική μας δουλειά. Η δική μας δουλειά είναι στο γήπεδο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται ο παίκτης να σκέφτεται αυτό, από τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση».

Για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν: «Αυτός ο μήνας έχει δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι είμαστε δυνατοί όμως, είμαστε ο ΠΑΟΚ και είμαστε πάντα έτοιμοι για παιχνίδια όπως με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, την Ουντινέζε».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Δε χρειάζεται να πω κάτι για αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έχουν απίστευτη δύναμη. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι όταν χάνουμε μας δίνουν βοήθεια και δύναμη».

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: «Πιστεύω ότι όλοι έχουν την άποψη τους. Η δική μου είναι να μη μιλάω με τους διαιτητές. Πιστεύω όμως ότι οι ομάδες που παίζω είναι από την πλευρά που βλέπουν την αρνητική πλευρά της διαιτησίας… Στο εξωτερικό κανένας δεν ασχολείται. Λάθη γίνονται παντού».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved