Σουμπίνιο: «Θα το πάρει ο Ολυμπιακός»

Σουμπίνιο: «Θα το πάρει ο Ολυμπιακός»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League εμφανίστηκε ο Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού, μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος», υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για δύο λόγους, αλλά και για τη συνέχεια των Βοιωτών στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Σουμπίνιο:

Αυτή η νίκη έχει τεράστια σημασία για όλους. Για σένα, τον Λεβαδειακό, αλλά κυρίως τον Ολυμπιακό;

«Έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για διπλό λόγο. Πήγαμε καλά και πετύχαμε μια σημαντικότατη νίκη. Διότι οι άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Λεβαδειακό δεν έχουν πολλές πιθανότητες να νικήσουν ομάδες που είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Κι αυτό μας δίνει πόντους στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Από την άλλη, εγώ χαίρομαι πολύ περισσότερο γιατί ανήκω στον Ολυμπιακό και με αυτήν τη νίκη βοήθησα για να μειωθεί η διαφορά στη βαθμολογία.

Αυτήν τη μεγάλη επιτυχία που την αφιερώνεις;

«Στους δικούς μου ανθρώπους που με στηρίζουν, αλλά και στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα, αλλά και στους οπαδούς του. Εγώ μπορεί να είμαι δανεικός στη Λιβαδειά, αλλά ανήκω στους «ερυθρόλευκους». Κι αυτή η νίκη που σημείωσε ο Λεβαδειακός είναι αφιερωμένη σε όλους τους γαύρους. Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Τώρα είμαι δανεικός, αλλά σε μερικούς μήνες θα γυρίσω. Η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός και δεν θα μπορούσα να μην παίξω καλά όταν αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός!».

Πώς βλέπεις να εξελίσσεται από εδώ και πέρα η «μάχη» του τίτλου;

«Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και θα το πάρει. Διαθέτει την καλύτερη ομάδα και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ του δίνει… αέρα για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό που θα είναι πρωταθλητής, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν και φέτος τον τίτλο».

Φέτος, πάντως, το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αγώνες στην Ευρώπη και έπαιζε ένα ματς την εβδομάδα. Οπότε ήταν ξεκούραστος. Σε ορισμένα ματς τον πήγε και η μπάλα. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός είχε συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό θα συνεχιστεί και τώρα. Νομίζω όμως πως πλέον ξέρουν πώς να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ματς και πρέπει να δούμε, τώρα που υπάρχει μεγάλη πίεση και άγχος, πώς θα αντιδράσει…».

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς δανεικός στον ΟΦΗ και τώρα στον Λεβαδειακό... Τι περιμένεις;

«Έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι, γιατί αν είχα μείνει στον Ολυμπιακό, δεν θα έπαιζα. Κάτι που δεν ήθελαν από την ομάδα. Τώρα παίρνω ματς στα πόδια μου και μέσα από την παρουσία μου μπορώ να αποδείξω αν αξίζω να έχω μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Η προοπτική της επιστροφής και μιας νέας ευκαιρίας αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω πραγματικότητα».

Ποιο ήταν το «κλειδί» της νίκης σας;

«Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει προβλήματα. Σε πολλά ματς έχει κινδυνέψει, όμως στο φινάλε τα κατάφερνε και δεν έχανε. Εμείς όμως πιστεύαμε ότι αν παίξουμε καλά και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, μπορούσαμε να το πετύχουμε».

Μέσα στον αγώνα και βλέποντας τον αντίπαλο, πιστέψατε ότι θα πάρετε τη νίκη;

«Ναι, γιατί δεν νιώσαμε να κινδυνεύουμε από τον Παναθηναϊκό. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν νιώσαμε πίεση. Οι αντίπαλοί μας δεν είχαν ευκαιρίες που να μας κάνουν να… αγχωθούμε. Αντιθέτως, νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα είχαμε σκοράρει νωρίτερα και μπορεί να είχαμε «καθαρίσει» πιο εύκολα τον αγώνα».

Αυτή η επιτυχία θα βοηθήσει τον Λεβαδειακό;

«Σίγουρα. Νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια, ενώ βελτιώνει και την αυτοπεποίθησή μας. Πλέον πιστεύουμε ακόμα περισσότερο, παρά τις δυσκολίες και τα συνεχόμενα παιχνίδια, ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που πρέπει, να κρατήσουμε τον Λεβαδειακό στην Α’ Εθνική. Απλά είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα ματς ένα ένα. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να μείνουμε στην κατηγορία».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved