Πίτσος: «Θέλουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ»

Πίτσος: «Θέλουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ»

Για το οικογενειακό κλίμα στον ΟΦΗ και τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται μίλησε ο Μηνάς Πίτσος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο αρχηγός των Κρητικών επισήμανε πως υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, καθώς μετρά τέσσερις συνεχείς νίκες που έφεραν τον ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς.

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι από τη νέα επιτυχία. Είμαστε πάρα πολύ κοντά να εξασφαλίσει η ομάδα μας και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία που είναι και ο στόχος μας κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό γεγονός. Φυσικά δεν θα μείνουμε στο θέμα αυτό. Όπως είπα και μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, εμείς κοιτάζουμε κάθε αγώνα του χωριστά. Στόχος μας είναι όπου κι αν αγωνίζεται ο ΟΦΗ να κυνηγήσει τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε έως και το τέλος της σεζόν. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας όταν λήξη το πρωτάθλημα θα κάνουμε ταμείο», δήλωσε αρχικά ο Μηνάς Πίτσος.

Η νέα βδομάδα είναι πιο άνετη για σας και με λιγότερο άγχος με δεδομένο ότι έχετε φέρει τον ΟΦΗ στην 5η θέση με 32 βαθμούς;

«Ισως κάποιος να σκεφθεί με τέτοιο τρόπο επειδή πλησιάζουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές. Εμείς όμως δεν σκεφτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Η δουλειά μας συνεχίζεται. Με την ίδια νοοτροπία που δουλεύουμε έως σήμερα συνεχίζουμε. Εχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι η νίκη. Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας και ούτε μας αποπροσανατολίζει το γεγονός ότι δεν κέρδισε χθες. Είναι ένα ξεχωριστό ματς που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ καλή συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συγχρόνως θέλουμε να χαρίσουμε μια ακόμη επιτυχία στους φίλους της ομάδας μας που και προχθές ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη».

Σήμερα ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο στόχους με δεδομένο ότι έχει προκριθεί στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Μέχρι που θέλετε να φθάσετε στο θεσμό του Κυπέλλου;

«Δεν μας απασχολεί σήμερα η υπόθεση του Κυπέλλου. Σίγουρα είναι ένας θεσμός πρόκληση για όλους μας. Όμως δεν βιαζόμαστε. Όπως σας είπα και πιο πάνω μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όταν θα έλθει η ώρα θα ασχοληθούμε και με το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Τελικά απολαμβάνεται την εξέλιξη του πρωταθλήματος, χωρίς άγχος;

«Ο κάθε αγώνας είναι σαν μια γιορτή για μας. Μπορεί να έχουμε προβλήματα, όμως δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Όταν έχεις τέτοιο υπέροχο κόσμο κοντά σου και σε στηρίζει δεν μπορείς να μείνεις ούτε δευτερόλεπτο σ αυτά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας είναι φανταστική. Χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας, όμως το ποδόσφαιρο είναι πάντα παιχνίδι. Ανήκουμε σε  μια ιστορική ομάδα και θέλουμε η παρουσία μας στον ΟΦΗ να συνδυασθεί με νέες επιτυχίες. Όλα τα παιδιά σκεπτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Ο ΟΦΗ είναι η δική μας ομάδα από τη δική μας τη προσπάθεια- φυσικά και των φιλάθλων-  θα εξαρτηθεί έως που θα φθάσουμε. Όπως σας είπα και πιο πάνω εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά και θέλουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved