Κόντης: «Δεν έχουμε καλύψει ακόμα το έδαφος»

Κόντης: «Δεν έχουμε καλύψει ακόμα το έδαφος»

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει ακόμα να καλύψει το έδαφος, κάτι που θα το κάνει αν κερδίσει τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Κόντη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» σε δηλώσεις του στο «Aris FM» μίλησε για τη νίκη του Άρη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, την… αναγέννηση του Νέρι Καστίγιο, αλλά και το χαμένο… έδαφος που έχει να καλύψει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κόντης μίλησε για:

Τα φημολογούμενα ταξίδια των μελών της διοίκησης στο εξωτερικό: «Είναι μια βλακεία που βγαίνει από τον καθένα που θέλει να δείξει ότι ξέρει κάτι και το παίρνουν και οι υπόλοιποι. Είναι πράγματα που δημιουργούν άγχος στον κόσμο και είναι κακό να γράφονται. Πρέπει να βγαίνει η αλήθεια και ότι είναι προς συμφέρον της ομάδας».

Το γεγονός πως ο Καστίγιο αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου της 19ης αγωνιστικής στον ίδιο και τον Γιάννη Μιχαλήτσο: «Εγώ δεν είμαι προπονητής του. Δεν είναι δυνατόν όμως ένας προπονητής να έχει ένα παίκτη με το ταλέντο του Καστίγιο και να τον εξολοθρεύει. Είμαι κάθετα αντίθετος και ίσως για αυτό το λόγο θέλησε να πει κάποια πράγματα. Και άλλες φορές έχουν γίνει παρόμοια αλλά είναι καιρός να σταματήσει αυτό. Έχουν φύγει πολλοί παίκτες από λάθη προπονητών και καλούμαστε εμείς να τους πληρώνουμε. Υπήρχαν προπονητές που έφεραν παίκτη και μετά από ένα μήνα ήθελαν να τον διώξουν. Αυτά σταμάτησαν. Πάνω από όλα είναι το όφελος της ομάδας.

Όσο μεγαλύτερο ταλέντο είναι κάποιος, τόσο περισσότερες ιδιαιτερότητες έχει. Είναι ένα παιδί για το οποίο μιλάει πολύς κόσμος, μεγαλώνει το εγώ του και αλλάζει ο χαρακτήρας του. Δεν μπορείς να έχει την ίδια απαίτηση από ένα υπάλληλο της ΔΕΗ και ένα παίκτη. Πρέπει να τον διαπαιδαγωγείς, προσόν που έχει ο κ. Μασάδο. Αλλιώς βγαίνει ζημιωμένη η ομάδα.

Ο Μιχαλήτσος ανέβαλε μια αγγαρεία. Να πηγαίνει το πρωί και να προπονεί δύο παίκτες. Αντί να κάθεται, ήταν μαζί του, τον εμψύχωσε και ήθελε να επανέλθει στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις ζεστό τον παίκτη. Έχει αλλάξει την αντίληψη του ο Νέρι, έχει καταλάβει τον δρόμο για την επιτυχία του. Τρέφει εκτίμηση στον Άρη. Δεν ήρθε να μας κοροϊδέψει, είχε ευκαιρία να κάνει προσφυγή αλλά δεν το έκανε. Βγάζει το ταλέντο που έχει και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Τον Μανουέλ Μασάδο: «Μέσα στη δυσκολία που είχαμε να επιλέξουμε προπονητή, τον επιλέξαμε για λόγους που ήταν υπέρ του. Ξέρουμε το χαρακτήρα του, είχαμε επαφή με τον μάνατζερ του ο οποίος δεν ήταν από την Ελλάδα και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και η ομάδα χρειαζόταν ηρεμία. Το ότι κατόρθωσε και έβαλε την ομάδα σε μια ορθολογιστική λογική, έχει προσδώσει στον Άρη απλότητα και σιγουριά. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα αναδεικνύονται και οι μικροί.

Ήμουν θετικός στο να έρθει ο Τριανταφυλλάκος. Όμως όταν είχε παίξει, με τον τρόπο που έπαιζε άλλες φορές μου έδειχνε ότι ίσως δεν είναι έτοιμος ή έπρεπε να δουλέψει πιο σκληρά. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα δείχνει πιο έτοιμος. Φαίνεται και η ποιότητα του και έτσι θα γίνει και με τους άλλους νεαρούς της ομάδας. Σιγά- σιγά όλοι θα βρουν το ρόλο τους. Αυτό όμως βγαίνει μέσα από την ηρεμία και όχι το άγχος.

Απλά εγώ πιστεύω ότι οι μικροί πρέπει να ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο είναι μικρό. Δεν πρέπει να παρασύρονται από τη δημοσιότητα και από μάνατζερ, αλλά και από τον νέο «δαίμονα» της εποχής που λέγεται «facebook». Πρέπει να ασχολούνται μόνο το ποδόσφαιρο. Και λέω γενικά για τους νέους παίκτες και όχι μόνο για τους δικούς μας».

Τη διαιτησία: «Η αντίληψη του φωνάζω, δεν φωνάζω είναι λάθος. Αν κάποιος σε στήνει, δεν θα ακούσει τις φωνές σου. Φωνάζεις κάποια στιγμή όπως κάναμε και εμείς. Το κάνεις όταν δεις ότι τελείωσαν τα λόγια που είχες πει κατ’ ιδίαν και όταν βλέπεις ότι δεν θα αλλάξει κάτι και δεν τους απασχολεί ότι κάνεις. Εμείς είπαμε να αλλάξει κάποιο άτομο που ήταν υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες».

Τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη: «Χθες είχαμε μια καλή διαιτησία. Για παράδειγμα και εγώ θα μπορούσα να φωνάξω για τα τρία τελευταία λεπτά, ότι ήταν άστοχο να παιχτούν γιατί θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος. Όταν όμως έχουμε οφθαλμοφανείς περιπτώσεις, κάτι συμβαίνει».

Το αν έχει καλύψει ο Άρης το χαμένο έδαφος: «Έδαφος δεν έχει καλύψει ακόμα. Έχει κάνει το αυτονόητο. Έδαφος θα καλύψει άμα στα επόμενα δύο παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ νικήσει. Πρέπει να τα κερδίσουμε κάτι που πιστεύω ότι θα κάνουμε. Τότε θα μιλάμε για κάλυψη χαμένου εδάφους. Αν είχαμε βαθμούς που είχαμε χάσει, θα ήμασταν πιο ψηλά».

Την παρουσία του κόσμου του Άρη στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Πολλοί γνωρίζουν ότι ομάδες σαν τον Άρη έχουν κόσμο και το βλέπουν ως τρόπο να πάρουν χρήματα. Θα έπρεπε να είναι χαμηλότερο όπως το κάνουμε και εμείς.

Όσον αφορά τον κόσμο, αυτό που είδα με έκανε να θέλω να σφίξω το χέρι του καθενός από εκεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Αυτοί είναι που δίνουν όραμα σε εμάς και τους παίκτες. Τώρα οι παίκτες μπαίνουν στο κλίμα του τι είναι Άρης. Ο Φατί μετά από το τέλος του αγώνα πήγε να δώσει τη φανέλα του στην κερκίδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον καθένα από αυτούς. Αυτό τον κόσμο κάποιοι κακόβουλοι που έχουν περάσει από τον Άρη θέλουν να τον βάλουν να διχαστεί, αλλά ευτυχώς τους έχει πάρει είδηση και τους έχει απομονώσει».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved