Βάντερσον: «Διαθέτουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε»

Βάντερσον: «Διαθέτουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής, εμφανίστηκε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ηπείρου, ανέφερε πως «κλειδιά» για τη νίκη επί της Κέρκυρας ήταν τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, ενώ υποστήριξε πως το «τρίποντο» κόντρα στους «Φαίακες» θα δώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Παράλληλα, μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, μίλησε για:

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Αναμφισβήτητα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Είμαστε χαρούμενοι τόσο για την απόδοση μας, όσο και για την νίκη, ωστόσο από αύριο (σ.σ. Τρίτη) κιόλας που επιστρέφουμε στις προπονήσεις πρέπει να ξεχάσουμε την εν λόγω αναμέτρηση και να επικεντρωθούμε στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Τα «κλειδιά» της νίκης απέναντι στους «Φαίακες»: «Πιστεύω ότι από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο τέρματα που πετύχαμε με τον Ζαραδούκα και τον Μπεσέρα στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι μας έδωσε το απόλυτα πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού».

Τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League: «Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίσιμα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο τα περιθώρια θα στενεύουν, ειδικά μάλιστα αν δεν παίρνεις και τους βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε την κρισιμότητα των αγώνων και έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχουμε θέσει».

Την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανιώνιο: «Δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Την αντιμετωπίσαμε στην έδρα της και το καλοκαίρι σε φιλικό που δώσαμε. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο οδηγός μας θα είναι τα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια που κάναμε. Το Σάββατο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved