Γαλανόπουλος: «Δεν αλλάζουμε στόχο»

Γαλανόπουλος: «Δεν αλλάζουμε στόχο»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ υποστήριξε πως οι Κρητικοί, παρά την εντυπωσιακή πορεία, δεν αλλάζει προσανατολισμό στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να εξετάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Άρης Γαλανόπουλος υποστήριξε πως η ομάδα του ναι μεν έχει σοβαρά προβλήματα, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών και του Νίκου Αναστόπουλου παραμένουν ανεπηρέαστες με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να διαγράφει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γρήγορο γκολ στο ματς με τον Εργοτέλη:

«Όταν προετοιμάζεις ένα παιχνίδι, το προετοιμάζεις για όλη τη διάρκεια του αγώνα κι όχι για τα πρώτα λεπτά. Ένα γρήγορο γκολ φέρνει άλλες καταστάσεις, αλλάζει τα πλάνα των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αλλάζει τη μορφή του παιχνιδιού. Επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα».

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του Ηρακλείου:

«Γίνεται μια προσπάθεια από εμάς τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις να μην υπάρχει ντέρμπι παρά μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στις μικρές κοινωνίες μάλιστα, αυτά που γίνονται περισσότερο είναι τα πειράγματα και τίποτα παραπάνω. Αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε και αυτό είναι που μας αρέσει στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Εμείς δεν αλλάζουμε στόχο. Κάθε Κυριακή φροντίζουμε να κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και να μην βάζουμε μακρινούς στόχους. Προσπαθούμε να βάζουμε κάθε παίκτη που έρχεται στην ομάδα σε αυτή τη φιλοσοφία και δεν θέλουμε να την αλλάξουμε».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Ο καθρέφτης για τη δουλειά του κόουτς είναι το γήπεδο. Προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης να μην ασχολούμαστε με τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε και στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία, έτσι ώστε να παίζουμε το παιχνίδι μας μέσα στο γήπεδο και να μην επηρεαζόμαστε».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ:

«Δεν μπορούνε να πούμε πως δεν το συζητάμε ή είναι κάτι το οποίο δεν μας βάζει εμπόδια και προβληματισμούς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει γενικώς ζόρι, όχι μόνο ο ΟΦΗ. Δεν ξέρω για ποιους λόγους παίρνουν περισσότερη έκταση κάποια πράγματα όταν αφορούν τον ΟΦΗ. Εμείς έχουμε συνηθίσει κι έχουμε αποδεχτεί τα προβλήματα, παρά τους προβληματισμούς που έχουμε, και προσπαθούμε να τα απομονώνουμε. Έχουμε βρεθεί κάποια άτομα στην ομάδα που έχουμε μια χημεία η οποία είναι δύσκολη να την πετύχεις».

Για τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας:

«Δουλεύουμε ομαδικά, προσπαθούμε και στην άμυνα οι βοήθειες να είναι από το σύνολο των παικτών, αλλά και επιθετικά αν δεν βοηθήσουν και οι αμυντικογενείς παίκτες δεν μπορούμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας και όλοι ξέρουν πως είμαστε μια ομάδα η οποία πολύ δύσκολα θα δεχθεί το γκολ».

Για το τι θα τον ικανοποιήσει στο φινάλε της σεζόν:

«Θα είμαι ευχαριστημένος αν στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου πετύχουμε το απόλυτο. Θα είναι η απόλυτη ευχαρίστηση. Τηρουμένων των αναλογιών θα είμαι ικανοποιημένος αν φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο τέλος της σεζόν έχω την ηθική ικανοποίηση ότι έκανε ότι μπορούσα να κάνω, βοήθησα την ομάδα μου και ευχαρίστησα τον κόσμο που μας ακολουθεί».

Για το ποιο είναι το μειονέκτημα του ΟΦΗ:

«Θα μπορούσε να είναι τα προβλήματα, αλλά προβλήματα έχουν όλοι. Βέβαια, εμείς εδώ η «τρελοπαρέα» που έχουμε μαζευτεί το βλέπουμε και σαν… μικρόβιο όλο αυτό με τα προβλήματα. Εγώ πιστεύω πως η βαθμολογική μας εικόνα και η συγκομιδή, δείχνει ότι περνάμε ωραία».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:

«Η νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού έδωσε άλλη τροπή στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν πτοείται από το -5 που βρέθηκε, δεν τα παράτησε κι έκανε κινήσεις τον Ιανουάριο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά γενικά φέτος έχει μικρύνει η ψαλίδα και υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κόψουν βαθμούς. Μακάρι να μείνει αμφίρροπη η μάχη του τίτλου έτσι ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τα παιχνίδια του ΟΦΗ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Είναι άλλα παιχνίδια, ξεχωριστά το ένα με το άλλο, εμείς όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιστούμε για το συμφέρον της ομάδας και για το καλό της, για τίποτα και για κανέναν άλλον».



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved