Βαλβέρδε: «Σημαντική νίκη σε κρίσιμο σημείο»

Βαλβέρδε: «Σημαντική νίκη σε κρίσιμο σημείο»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, η οποία ήρθε σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», μετά το τέλος της αναμέτρησης, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως είναι σημαντικό το «τρίποντο» απέναντι στον «Δικέφαλο», τόσο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, όσο και της ήττας του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά. Παράλληλα, μίλησε και για την έντονη ατμόσφαιρα.

«Σήμερα, ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Η αλήθεια είναι ότι ήρθε σε καλό σημείο, αν σκεφτεί κανείς πως χθες έχασε ο Παναθηναϊκός. Ξέραμε πώς σήμερα παίζαμε πολλά. Ξέραμε πώς να κερδίσεις στην Τούμπα είναι δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα. Η νίκη ήρθε σε καλή στιγμή για μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και συνέχισε: «Το να κερδίζεις το σημερινό παιχνίδι, σημαίνει πώς ξεπερνάς ένα σημαντικό εμπόδιο. Είναι πολύ καλό για μας που ανοίξαμε πολύ γρήγορα το σκορ και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Πιέσαμε τον αντίπαλο και έγινε καλύτερο το παιχνίδι για μας, καθώς μεταφέραμε το άγχος στον ΠΑΟΚ».

Αναφορικά με τα σημεία που κρίθηκε η αναμέτρηση, απάντησε: «Η άμυνά μας λειτούργησε καλά, αν και δέχθηκε μεγάλη πίεση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Ξέραμε πως το παιχνίδι είναι σημαντικό και πως πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά. Η είσοδός μας ήταν πάρα πολύ καλή».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι δύσκολο να την κερδίζουμε. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη. Θα μου άρεσε σε παιχνίδια που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός να μην υπάρχουν πολλά επεισόδια, όποιος και να είναι ο νικητής».

Και συνέχισε: «Αυτό που είχα πει την προηγούμενη φορά, είναι ότι δεν μου αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο. Γιατί παίξαμε «κεκλεισμένων των θυρών». Τα παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεν μου αρέσουν γιατί η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Θα μου άρεσε να μένει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Τούμπα, αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε άλλα γήπεδα. Στο γήπεδο αυτό δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το ίδιο γίνεται και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και στο δικό μας. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε που θα παίζουμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε, εν αντιθέσει με φέτος».

Όσον αφορά στην αποχώρηση των ανθρώπων στον πάγκο πριν την λήξη του αγώνα, δήλωσε: «Έπεσε πολύ κοντά μας μια κροτίδα και προκάλεσε μία ζαλάδα, όπως δεν έγινε κάτι περισσότερο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Θα ήθελα να μην συμβαίνουν. Όπως συμβαίνει στους φιλοξενούμενούς μας, έτσι γίνεται όταν είμαστε και εμείς φιλοξενούμενοι».




Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved