Μπέος: «Ήταν ένα στημένο σενάριο»!

Μπέος: «Ήταν ένα στημένο σενάριο»!

Στημένο και μεθοδευμένο σενάριο για να μπει ο ίδιος στη φυλακή και να μπορέσουν να υποβιβάσουν τον Ολυμπιακό Βόλου χαρακτήρισε την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου.

Ο τέως πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ μιλώντας μέσα από την φυλακή στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5 εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε ότι συγκεντρώνει στοιχεία για την αποφυλάκισή του, ζήτησε στήριξη του νυν πρόεδρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση και καταφέρθηκε κατά των εχθρών του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

«Τα τρία τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου, έκανε αίσθηση παίρνοντας δύναμη από μένα, δεν περίμενε καμία ευαισθητοποίηση από κανένα πολιτικό, από αυτά τα λαμόγια που έχω εγώ ο ίδιος αποκαλέσει πολλές φορές και συνεχίζω να τα αποκαλώ, ούτε από κανέναν. Είχε ανάγκη μόνο τον κόσμο του και τη δυναμική και ήμασταν περήφανοι, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπάρχει να αγωνίζεται. Όμως υπάρχει η ιδέα, ο κόσμος κρατάει αυτή την ιδέα ζωντανή. Θέλω να παραμείνουν περήφανοι, όπως άφησα εγώ τον Ολυμπιακό Βόλου. Μην περιμένουν καμία συμπόνια ούτε να ευαισθητοποιηθεί κανένας, ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, δηλαδή να καταστρέψουν το ωραιότερο πράγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που λεγόταν Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έδινε αγωνιστική ομορφιά όχι μόνο στην πόλη του Βόλου αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που του δείχνουν και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα δικαιωθεί: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους όσο αναφορά το δικό μου κομμάτι, μέσα από την καρδιά μου. Ξέρω ότι η πλειοψηφία του κόσμου με σκέφτεται, μʼ αγαπάει. Θέλω να παραμείνουν στον Ολυμπιακό Βόλου, να συνεχίσουν τον αγώνα τους και επειδή πληροφορήθηκα ότι σε λίγες  μέρες αποφάσισαν να κάνουν ένα παμβολιώτικο συλλαλητήριο, να το κάνουν ειρηνικά και να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους αυτούς ότι ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να υπάρχει στις συνειδήσεις του κόσμου της Μαγνησίας, υπάρχει μέσα στην καρδιά, μέσα στο μυαλό και δεν θα σταματήσει να υπάρχει  η ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου και καλό είναι γυναίκες, παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο που θα γίνει. Να συνεχίσει ο κόσμος να είναι περήφανος, να συνεχίσουν την νοοτροπία που εγώ γαλούχησα ...τα μικρά παιδιά και τα κάναμε φιλάθλους, να σταματήσουν να έχουν την παλιά νοοτροπία ότι θα τους βοηθήσει κάποιος πολιτικός, δεν έχουν ανάγκη κανέναν και να είναι σίγουροι ότι θα δικαιωθούνε».

Επίσης, ο κ. Μπέος τόνισε ότι το μόνο στημένο ήταν να  μπει εκείνος στη φυλακή: «Πραγματικά υπήρχε στημένο, αλλά στημένο ήταν όλο αυτό. Να μπει φυλακή ο Αχιλλέας Μπέος για να μπορέσουμε να ρίξουμε τον Ολυμπιακό.  Δεν υπήρχε πουθενά μπλεγμένο το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου. Και από τις συνομιλίες τις δικές μου με διάφορα άτομα, προκύπτει ξεκάθαρα ότι θέλω να προστατέψω την ομάδα, δεν προκύπτει κανένας εκβιασμός, καμία δωροδοκία καμία ανάμειξη της αγαπημένης μας ομάδας. Άρα ήταν ένα μεθοδευμένο και στημένο σενάριο, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού αυτού, για να μπορέσουν να περάσουν το μεσοπρόθεσμο και το μνημόνιο. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια» και συνέχισε:

«Έχω πει ότι θα πω πολλά πράγματα, αλλά έχω υποχρέωση να τα πω πρώτα στον κόσμο του Βόλου και δεσμεύομαι ότι αυτό θα γίνει. Η πρώτη μου συνέντευξη που θα δώσω όταν βγω από δω μέσα , θα την δώσω στον κόσμο του Βόλου. Υπάρχουν πολλά κενά, πολλά ψέματα και εγώ θα πω την αλήθεια».

Επίσης, ανέφερε ονόματα εχθρών του: «Όταν ακούω το όνομα Θωμαΐδης, μου έρχεται εμετός, αλλά έχω πάθει ανοσία ... Είναι ένας άνθρωπος που για να προβληθεί κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Λογικό είναι ένας δημοσιογράφος να βγάζει μια είδηση ή ένα σκάνδαλο, αλλά μετά από σωστή έρευνα. Ο Θωμαΐδης είναι δουλοπρεπής στην Κυβέρνηση και έστησε στον τοίχο έναν άνθρωπο που δεν έχει καν δικαστεί. Δεν έχω καν απολογηθεί ακόμα, απλά η πρεμούρα τους ήταν να μπω μέσα εγώ για να μην μπορώ να τους χαλάσω όλο αυτό. Αν ήμουν έξω ποιος θα τόλμαγε να κάνει κάτι τέτοιο; Ο Γερουλάνος που δεν έχει κολλήσει ποτέ του ένσημα;» και πρόσθεσε: «Ένα από τα θέματα που έκαναν μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό, στην ομάδα της καρδιάς μας, στην ομάδα της πόλης μας, είναι ότι βγαίναμε και δημοσιοποιούσαμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σʼ αυτούς, τι θα κάνουμε στους εχθρούς μας. Στην ουσία ενημερώναμε τους εχθρούς μας τι θα κάνουμε . Άρα το τι θα κάνω στο μέλλον αφορά μόνο εμένα και θα μου επιτρέψετε για ό,τι κάνω στο μέλλον να το κρατήσω για μένα και είμαι σίγουρος ότι θα χαρείτε όταν αποφυλακιστώ . Είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα θα αποφυλακιστώ γιατί κρατάνε έναν άνθρωπο αθώο, χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Θα πρέπει λοιπόν να ξέρουν όλοι αυτοί που συμμετείχαν σ αυτό το φιάσκο, σ αυτή την αδικία ότι έχουν φυλακίσει μόνο το σώμα μου. Το μυαλό μου, το στόμα μου δεν μπορούν να το φυλακίσουν και ούτε μπορούν να με τρομοκρατήσουν. Εγώ θα τους τρομοκρατήσω. Δεν έχω συμβιβαστεί ποτέ στο σύστημα».

Τέλος, ζήτησε τη στήριξη του Παναγιώτη Μποτσιβάλη: «Δεν είναι στιγμή να πούμε αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπάρχει πρόεδρος ο κ. Μποτσιβάλης, και είναι τιμητικό να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού βόλου. πρέπει ο κόσμος ν τον αποδεχτεί και να τον σεβαστούν, γιατί από ότι μαθαίνω κάνει πράγματα για την ομάδα. ο στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει στην Super League. Την ομάδα αυτή την αγάπησα την θεωρώ ως έκτο μου παιδί. Αρκετά κακά κάνανε ας αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο μόνο του να προσπαθήσει για την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι αν οι χειρισμοί γίνουν σωστά η ομάδα θα δικαιωθεί. Ως αναφορά το δικό μου κομμάτι θα το φτάσω μέχρι το τέρμα και θα κρύβονται. Θα κάνω και άλλες προσφυγές. Πιστεύω ότι αν στηρίξουν τον πρόεδρο, κάνουν υπομονή και κάνουν σωστούς χειρισμούς ο Ολυμπιακός θα δικαιωθεί. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε καλό δρόμο . Να ξέρουν ότι σκέφτομαι τον κόσμο του Βόλου. και ότι μου δίνουν δύναμη να πολεμήσω όλους τους εχθρούς μου. Κάποια στιγμή θα βρεθώ κοντά τους».



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved