Έκλεισε φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

Έκλεισε φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος, ανακοίνωσε ότι έχει κλειστεί το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και την Πέμπτη (17/2) θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ο Καραχάλιος με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης για την εύρεση χρημάτων για τα τμήματά του.

Αναλυτικά ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μίλησε:

\Για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

«Σχεδόν έχει κλείσει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, ακούμε τον κόσμο τι θέλει, τους οργανωμένους που έχουν αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς του Αστέρα και στην εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία. Θα έχει παρουσία και η πρώτη ομάδα, αστέρια του παρελθόντος. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστική ομάδα για να δούμε και καλό ποδόσφαιρο. Παρόντες θα είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα κατά της φτώχιας αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που υπηρέτησαν την ομάδα».

Για το πώς θα διατεθούν τα λεφτά στα τμήματα του ερασιτέχνη:

«Τρομερή επιτυχία το ότι πρωταγωνιστούν οι αθλητές μας και βρίσκονται μέσα στην τριάδα σε όλα τα αθλήματα. Πάρα τα προβλήματα θέλουμε να ξέρουμε κάθε ευρώ που πάει. έχουμε έλθει σε συνεννόηση με τους εφόρους των τμημάτων, θα βλέπουμε και αναλογικά του χρέους θα μοιράζονται τα λεφτά. Διαχειριστές θα είναι οι ίδιοι οι αθλητές, αυτός είναι ο σκοπός».

Για την εκδήλωση της Πέμπτης (17/2):

«Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση παρουσίαση στην αίθουσα RED CAFE, άλλα όποιος θέλει μπορεί να έρθει δημοσιογράφοι παράγοντες άλλων σωματείων. Εκεί θα είναι οι πυρήνες ομάδων δράσης (250 άτομα) και θέλουμε όλη την ολυμπιακή οικογένεια και παράγοντες ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θα λανσάρουμε σύντομα την πρωτοβουλία για την ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέσα από τη διαδικασία αποστολής SMS έχουμε καθυστερήσει λόγω γραφειοκρατίας καθώς θέλει μέρες να εγκριθεί ο αριθμός».

Για την αλλαγή λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων:

«Ευχαριστούμε είναι τιμητικό για εμάς που μας ενισχύεται σε αυτή την προσπάθεια. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό που κάνει το αντίστοιχο. Όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να σταθεί στα πόδια του ώστε να μη δούμε και αλλού αυτό που ήδη γίνεται στο μπάσκετ με τις τεράστιες διάφορες των ομάδων και τις τεράστιες ανισότητες μπορεί να δημιουργηθούν. Αν πετύχει το μοντέλο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλους συλλόγους. Δεν μπορούμε πλέον να τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved