Δώνης: «Γελά όλη η Ελλάδα με την αποβολή»

Δώνης: «Γελά όλη η Ελλάδα με την αποβολή»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την προσπάθεια, εκθείασε τη διοίκηση του Παναιτωλικού για τη φιλοξενία της, αλλά και για τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις που έχει φτιάξει, ενώ τα έβαλε με τον βοηθό Μποζατζίδη με αφορμή την αποβολή του Μήτρογλου.

«Η ομάδα μου ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ημασταν απειλητικοί, φτάσαμε πολλές φορές τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά κάπου εκεί τα χαλούσαμε. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε πολύ νωρίτερα, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να ανατρέψουμε το σκορ. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας και από την προσπάθεια των παικτών. Εγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό ρυθμό από δύο ομάδες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν. Ολα αυτά, όμως, μέχρι το 75', γιατί στο τελευταίο τέταρτο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Δώνη.

«Οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για αυτό που έχει φτιάξει εδώ. Μιλάμε για φοβερή οργάνωση που σπανίζει στην Ελλάδα. Κάτι ανάλογο έχω συναντήσει μόνο στην Αγγλία. Είναι επίσης άψογη και η φιλοξενία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για τον τρόπο με τον οποίο μας υποδέχθηκε».

Οταν ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον Δώνη αν τα σφυρίγματα του διαιτητικού τρίου οφείλονται σε... δανεικά στον Ατρόμητο, ο 42χρονος προπονητής θύμωσε...

«Νομίζω ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει κανέναν λόγο να παραπονιέται σήμερα για τη διαιτησία. Ισα, ίσα που αν μια ομάδα πρέπει να φωνάζει, αυτή είναι ο Ατρόμητος ο οποίος σε μια φάση για την οποία γελά όλη η Ελλάδα, έχασε τον καλύτερό του παίκτη. Ο Μήτρογλου δεν έχει κάνει ούτε φάουλ. Αλλά ο βοηθός συμβουλεύει τον διαιτητή να τον αποβάλλει. Για ποια δανεικά μιλάτε; Ενα πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ, έγινε ξαφνικά φάουλ. Στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεχθήκαμε γκολ από φάση που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος μας από τον βοηθό. Ποια δανεικά...;»



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved