Μελισσάς στο Onsports: «Κάποια στιγμή θα το πλήρωνε ο Παναθηναϊκός»

Μελισσάς στο Onsports: «Κάποια στιγμή θα το πλήρωνε ο Παναθηναϊκός»

Όπως ο Λεβαδειακός, έτσι και ο Πασχάλης Μελισσάς, πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού, χαρακτηρίζοντάς την με δηλώσεις του στο Onsports ως τονωτική ένεση. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να πιστεύει ότι οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα για τον τίτλο.

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε στο Onsports για το χθεσινό (04/02) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την προσπάθεια του Λεβαδειακού να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και για τη «μάχη» του τίτλου. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή οι «πράσινοι» θα πλήρωναν το γεγονός ότι κέρδιζαν τα τελευταία ματς με 1-0, όμως συνεχίζει να του δίνει προβάδισμα για το πρωτάθλημα, έστω και μικρό.

-Πιστεύατε ότι μπορούσατε να πάρετε θετικό αποτέλεσμα;

«Δεν το πολυπιστεύαμε πριν, αλλά  όλα γίνονται σε ένα παιχνίδι. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο, σταθήκαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

-Σημαίνει κάτι που αυτή η νίκη ήρθε και από δικό σου γκολ;

«Μπήκα στο παιχνίδι σαν 5ος αμυντικός για να κρατήσουμε την ισοπαλία, αλλά τελικά πέτυχα το γκολ και μάλιστα σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Το ότι σκόραρα και πήραμε τη νίκη, με κάνει διπλά χαρούμενο».

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια του Λεβαδειακού;

«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ψυχολογία της ομάδας, με δεδομένο ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Χρειαζόταν μια τονωτική ένεση. Ήταν ότι καλύτερο αυτή η νίκη. Ερχόμαστε από μια δύσκολη χρονιά τόσο για την ομάδα όσο και προσωπικά».

-Αποτέλεσε μειονέκτημα η παρουσία πολλών φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο;

«Το αντίθετο, θα έλεγα πως ήταν πλεονέκτημα για μας. Χαιρόμαστε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, έστω κι αν οι φίλαθλοι είναι της αντίπαλης ομάδας. Ήταν ζεστή η ατμόσφαιρα και καλό το γήπεδο. Το γουστάρουμε αυτό».

-Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι για σένα...

«Όντως, ήταν πολύ δύσκολο το καλοκαίρι. Ξαφνικά βρέθηκα χωρίς ομάδα λόγω της διάλυσης του Ηρακλή. Έγινε αυτό με τον Λεβαδειακό που ανέβηκε κατηγορία, ήρθα εδώ και πλέον μετέχω στη Super League. Τέλος καλό, όλα καλά».

-Πλέον, είναι πιο εφικτή η παραμονή;

«Η νίκη ήταν σημαντική. Οι νίκες αυτές δίνουν τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Όσους περισσότερους βαθμούς πάρουμε, τόσο το καλύτερο».

-Αυτή η νίκη ήρθε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας, λόγω των καιρικών συνθηκών...

«Ήταν κακές οι συνθήκες που προετοιμαστήκαμε, αλλά ευτυχώς αυτό κράτησε μόλις δύο μέρες και όπως φάνηκε δεν μας επηρέασε. Ωστόσο, μας βοήθησε και το γήπεδο που παρόλα αυτά ήταν πολύ καλό».

-Τι χρειάζεται πλέον να προσέξετε για να έρθει η παραμονή;

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην δείξουμε έπαρση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειάζεται να ξεχωρίζουμε τα ματς και να ξέρουμε τι ζητάμε. Δυστυχώς, αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται, αλλά έτσι είναι η κατάσταση, όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Πρέπει να υπάρχει φρεσκάδα και να είμαστε σταντ μπάι όλοι. Να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

-Τη μάχη του πρωταθλήματος πως τη βλέπεις;

«Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός και δεν ξεχωρίζει ο πρωταθλητής ακόμη. Ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό παιχνίδι παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικός από αυτό του ΟΑΚΑ.

Είχε περισσότερες λύσεις με τον Κουίνσι και τον Λέτο. Χθες, ήταν μόνο ο Κλέιτον. Ο Παναθηναϊκός είχε ανούσια κατοχή και δεν είχε πολύ φρεσκάδα. Στα τελευταία παιχνίδια κέρδιζε με 1-0, με μικρό σκορ και κάποια στιγμή πιστεύω θα το πλήρωνε.

Για τον Ολυμπιακό θα κριθούν πολλά από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν κερδίσει, θα μειώσει τη διαφορά και ακολουθεί μετά το μεταξύ τους ντέρμπι. Όλα θα είναι και πάλι ανοιχτά, θα ξεκινήσει από την αρχή.

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το επιθετικό στιλ που δείχνει. Ο Ολυμπιακός έκανε μια κοιλιά. Με πολύ μικρή διαφορά δίνω ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αν και δείχνει να ανακάμπτει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερη ομοιογένεια και είναι πιο ενωμένοι, κάτι που φαίνεται από τους πανηγυρισμούς, είναι όλοι μαζί και υπάρχει καλό κλίμα».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved