Παπουλής: «Να κοιτάξει το κάτι παραπάνω ο ΟΦΗ»

Παπουλής: «Να κοιτάξει το κάτι παραπάνω ο ΟΦΗ»

Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δείχνει ότι έχει εξασφαλισμένη την παραμονή στη Super League, ο Φώτης Παπουλής τόνισε πως η κρητική ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει πλέον το κάτι παραπάνω.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναφέρθηκε αρχικά στην προσωπική του απόδοση: «Αισθάνομαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου. Όμως όλη η ομάδα έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση κι αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνομαι κι εγώ καλύτερος».

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες επηρεάζονται από τα οικονομικά προβλήματα, απάντησε: «Κάθε μέρα ακροβατούμε σε ένα σκοινί. Αυτό μας έχει δυναμώσει ως ομάδα. Δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Παθαίνουμε «αλτσχάιμερ» όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Κοιτάζουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Παίζουμε καλή μπάλα και παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Αναφορικά με τους στόχους του ΟΦΗ, τόνισε: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα αν λέγαμε ότι έχουμε ως στόχο την 5άδα θα γελούσαν αρκετοί μαζί μας. Ήμασταν το πρώτο φαβορί για να πέσουμε. Στην πορεία δείξαμε ένα καλό σύνολο και με την παρουσία του κ. Αναστόπουλου έχουμε κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία. Πλέον έχουμε εξασφαλίσει εκτός απροόπτου την παραμονή και πρέπει να κοιτάξουμε και το κάτι παραπάνω. Αν το πετύχουμε θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το διοικητικό μέλλον της κρητικής ομάδας, σχολίασε: «Έχουμε δείξει ότι κάνουμε υπέρβαση. Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει η διοίκηση. Ευελπιστώ να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει τον ΟΦΗ σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και βοηθάει όσο κανείς άλλος».

Σε ερώτηση για το αν καθυστέρησε να παίξει στη μεγάλη κατηγορία λόγω της παρουσίας πολλών ξένων, απάντησε: «Ήταν πολύ καλό σχολείο για μένα τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής. Έπαιξα την κατάλληλη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα. Τόσα χρόνια έβλεπα ότι υπάρχει μια ξενομανία στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα στα 27 μου ήρθε μια πλήρης σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, πάει καλά κι ας ελπίσουμε ότι θα πάει και καλύτερα».

Όσον αφορά στη σταθερότητα που υπάρχει στην 11άδα του ΟΦΗ, είπε: «Έχει βρει μια ροή η ομάδα με συγκεκριμένους παίκτες κι αυτό βοηθάει. Έχουμε ομοιογένεια. Οι περισσότεροι ήμασταν και πέρσι στη Β' Eθνική. Ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Έγιναν και σημαντικές μεταγραφές, όπως ο Κάρολ, ο Μάντζιος, ο Ζόρντι Λόπες, ο Σίσιτς κι έχει βάλει ο καθένας το λιθαράκι του. Ο ΟΦΗ έχει καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα και όλοι παίζουν για να βοηθήσουν χωρίς εγωισμούς».

Αναφερόμενος στον Νίκο Αναστόπουλο, είπε: «Με τον κ. Αναστόπουλο έχουμε καλή σχέση. Θέλει να μας διδάξει από τις εμπειρίες του. Δουλεύουμε πολύ οι επιθετικοί στο τελείωμα των φάσεων. Έχω να πάρω πολλά από τον κ. Αναστόπουλο και μακάρι να πετύχω τα μισά από όσα είχε πετύχει εκείνος».

Τέλος, για τη «μάχη» που γίνεται για το πρωτάθλημα, είπε: «Είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είχε πλεονέκτημα αλλά μετά τη χτεσινή γκέλα το έχασε. Το πρωτάθλημα κρίνεται από μια κλωστή. Αν ο Ολυμπιακός φύγει νικητής από την Τούμπα τότε μπορεί να αλλάξουν πολλά».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved