Δώνης: «Να βρούμε τους βαθμούς που χάσαμε»

Δώνης: «Να βρούμε τους βαθμούς που χάσαμε»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος της εντός έδρας ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης με νίκες, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως ο Ατρόμητος θα πρέπει να αναζητήσει πλέον περισσότερους βαθμούς μακριά από το Περιστέρι έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος της ήττας από τους Αρκάδες, ενώ μίλησε για εχθρική διαιτησία του Βοσκάκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Για την επόμενη μέρα του Ατρόμητου, ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Κοιτάξαμε την επόμενη μέρα να γίνει αποκατάσταση και να δουλέψουν τα παιδιά που δεν είχαν παίξει. Μετά είχαμε ρεπό. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι σε όλες τις ομάδες θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα χάναμε κι ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν έχει για μας σημασία αυτή τη στιγμή να κάτσουμε και να μπούμε σε ειδικούς λόγους, σίγουρα οι βαθμοί δεν γυρίζουν πίσω άρα πρέπει να τους ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια κι αυτό θα ξεκινήσουμε να κάνουμε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που είναι αρκετά δύσκολο».

Για τον Παναιτωλικό, σχολίασε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Παναιτωλικός είχε ξεκινήσει με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό στις αρχές του πρωταθλήματος, με μεγάλη δυναμική, με καλούς ποδοσφαιριστές. Πάντα στις ομάδες που έρχονται από χαμηλότερη κατηγορία όταν υπάρχει σωστή οργάνωση και προγραμματισμός, στοιχεία που ο Παναιτωλικός τα έχει, στην πορεία βρίσκουν τον δρόμο τους και έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από ομάδες που αποπνέουν υγεία όπως ο Παναιτωλικός. Σίγουρα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα μέχρι να σταθεροποιηθεί, η κάθε ομάδα όμως βλέπει τη δική της πλευρά και πιστεύω πως θα είναι ένας δύσκολος και δυνατός αγώνας».

Ενώ για το τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος, ανέφερε: «Εμείς αναλύουμε τον αντίπαλό μας σύμφωνα με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχει παίξει. Σε κάθε ομάδα από εκεί και πέρα υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εμείς στεκόμαστε στη δική μας ομάδα, στο πως θα ανταποκριθούμε στο κομμάτι της τακτικής και της απόδοσης έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για το πρόβλημα του Ατρόμητου στο σκοράρισμα, απάντησε: «Εμείς έχουμε ένα ρόστερ που είναι αρκετά μικρό. Ήταν η απόφασή μας να έχουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν, και δεν κοιτάζουμε στο ότι στο πρωτάθλημα δεν σκοράραμε αλλά το βλέπουμε συνολικά στα παιχνίδια. Είναι φανερό πως είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι αλλά στη δημιουργία φάσεων δεν παρουσιάζουμε πληθώρα ευκαιριών όπως είχαμε παρουσιάσει. Στα τελευταία παιχνίδια πετύχαμε τέσσερα γκολ στο Κύπελλο. Δεν το βλέπουμε έτσι, κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες, παίζει ρόλο ποιον έχεις να αντιμετωπίσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, όταν έχεις καλούς ποδοσφαιριστές κι ένα κακό παιχνίδι να κάνεις στην έδρα σου ξέρεις πως μπορείς να ανακάμψεις».

Για την ετοιμότητα του Ιγκλέσιας υπογράμμισε: «Ο Ματίας είναι σε ένα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας παρότι του λείπει ο ρυθμός και τα παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να το δούμε πως θα ανταποκριθεί στα επίσημα παιχνίδια αλλά το σημαντικό είναι πως από τις εξετάσεις που κάναμε και τον τρόπο που έχει εμφανιστεί εδώ σ' εμάς, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει».

Ενώ τέλος για την κόντρα με τον Αστέρα Τρίπολης με αφορμή τη διαιτησία υποστήριξε: «Εμείς μπορούμε να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να πούμε πως η διοίκηση είναι ξεχωριστά από την ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο γιατί όλοι είμαστε ενωμένοι και είμαστε μια οικογένεια. Βέβαια, υπάρχουν ξεχωριστές αρμοδιότητες. Οι συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων δεν είναι και το καλύτερο πράγμα και προσωπικά δεν θα ήθελα να έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει μια πραγματικότητα κι αυτή η πραγματικότητα δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε την ανατροπή του σκορ και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η εχθρική διαιτησία που είχαμε. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία των φάσεων, αλλά μπαίνω στο ότι έψαξε ανάμεσα σε τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές να αποβάλει τον Τάτο. Έπαιξε ρόλο αυτό γιατί είχαμε τον αντίπαλό μας στην περιοχή και θα ήταν δύσκολο να μην ανατρέψουμε το σκορ».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved